Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
15+ месяцев люди ждут
-
Можно в том же, можно отдельно, это неважно. все равно рассматривают их все индивидуально Главное прикрепить все документы к заявке
-
Канада не винувата, що українці невідомо з якої причини вважають, що CUAET це іміграційна віза і використовують її з цієї метою. Вірніше пробують використати. Це віза для того, щоб тимчасово втекти від війни і якось пересидіти віну в Канаді.
-
Привет Juliet Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Пробую заповнити аплікацію для мами чоловіка, але не пропускає… в особистий кабінет зайшла, а заявку таки не можна подати. Так?
-
Доброго дня. Пройшли листи, що треба доправити переклади свідоцтв та дозвіл батька на вивіз теж з перекладом (Англ, франц). Раніше ж такого не було? Чи це нововведення?
-
Что в доп документах? Слоты не открыты для загрузки? И какое посл письмо в кабинете
-
я особисто в канаду імігрувати назавжди не планую. просто люди навіть не задумуються що без участі в іміграційній кваліфікації через три роки не обійдеться. і якщо ти не кваліфікувався тут зараз чому вони думають що кваліфікуються через три роки?
-
Может глюк, седня сайт через жопу работал Через пару дней должно пропасть
-
Все надо с переводом на англ или франц, не выучили они еще украинский))
-
ні. це тимчасове проживання. і після його закінчення ну або до вам все одно потрібно буде якщо ви хочете залишитися брати участь в провінціальних іміграційних програмах. або виїзжати. або ставати нелегалом.
-
а що мені вказати туди? там поле з датою нарождення, її знаю, країну теж, професію не знаю, адресу теж не знаю