Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня . Отримала запит на паспорт. Хочу віжвезти сама в Мадрид.... Подскажіть чи можна самій віддати ?? Хочу поїхати 1 грудня. Яку документи треба до паспорта докладати ??? Дякую
-
Доброго дня Я вже давненько подавав заявку на CUAET (вже прийшло запрошення на біометрію, але не здавав її), але зараз подумав, що краще буде отримати новий закордонний паспорт і вже на нього зробити візу. Як краще зробити: - зробити нову заявку - написати їм, щоб відредагували ту, що вже створено (щоб змінили номер закордонного паспорта)
-
Скасовували не через другу заявку) ви як бабки на лавкі їй-богу
-
одного немогу понять такая проблема только у тех у кого ребёнок вклеен в паспорт родителя или с отдельными паспортами такая же картина
-
Не завжди, але інколи приходять такі думки. Особливо коли сидиш 12 годин без світла, води й тепла і думаєш "чому одним дають за 3 дні візи, а ти як ..... вже майже 5 місяців чекаєш" і все б нічого якби знала, що точно дадуть. А так як йде про це останніх 10 днів вже не впевнена(((
-
замкнутый круг 🙄
-
ні, вони автовідповідачем кажуть що тільки по апойнтменту але в ьорджент кейсах без
-
а то что wp нужно получить до конца марта 2023 года , вот как с этим быть ?
-
дзвонив на лінію, вони пишуть що пускають в урджент кейсах