Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Напоминаю , мы ввели правила чата, что бы сделать группу максимально полезной и эффективной: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянных несоблюдений правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter ! Если вы хотите сообщить о нарушении/спам используйте @admin, что бы администраторы быстрее среагировали
-
Відповідь на прохання розглянуть візу, коли тільки ти лишилася без неї з всієї сімʼї і чекаєшь з серпня 22 року. Написала лист додала всі дані сімʼї та скани їх віз. Доп доки відправляла 19/11/22 року і декілька разів дублювала через всі кризові. Нічого не відправляла і не дзвонила в лиспопаді 23 року. Пишу будь ласка зверніть увагу на мою аплікацію, відповідь, зверніть увагу щоб доки були доступні для офіцера🫣 Може я щось не так зрозуміла? Дякую за відповідь
-
Добрый день. Если знаете ответ на мой вопрос буду очень благодарна за помощь- я и дети украинцы влетаем на день раньше,муж иностранец летит по ETA следующим днем,не будет ли у него проблем с влетом? нужен ли ему обратный билет? мы в ETA написали что летит как турист,и на данном этапе пока не планируем подавать его на ворк пермит,так как он сейчас работает в другой стране и мы пока будем сами там. Буду очень благодарна за ответ. Переживаю!🙏
-
Доброго ранку, Ждуни) Хто знає відповідь: в нас є work permit за програмою, але донька не їздила та не вклеювала нічого. І ось, нарешті, ми знайшли роботу і готові їхати, а нам кажуть, що донька не зможе навчатися в вузі, бо в неї тільки візетор віза, а stade permit вже не можна отримати. То що виходить, як виплутатися з цього?
-
Добре, тоді останнє питання, а вшколі вона може навчатися? щоб цей рік перечекати?
-
Тільки коли в нас буде ВНЖ, тоді як місцеві? Чи завжди як іноземці? Бо ціна для іноземців космічна
-
Чи є обмеження по часу, скільки можна зноходитися в Канададі за візетор візою?
-
А вартість навчання при цьому яка буде? як для іноземців, чи як для місцевих? Чи є якісь грати, чи льготи?
-
Дукаю за відповіді)