Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
О сьогодні, вони працюють 👀
-
Я не спеціаліст по цьому питанню, але думаю, що проблем не буде, тому що умовно ви вже отримали дозвіл на роботу, вам його тільки потрібно буде вже на місці отримати в Канаді. У їхніх повідомленнях від візового центру всеодно йдеться про те, що рішення залишається за візовим офіцером, навіть рішення про сам в‘їзд.
-
Добрый день! Не могли бы вы отписаться по итогу, заранее благодарю! Удачи)
-
Справка о дтп
-
Вы Клеили визу уже?
-
І чоловік і я і діти всі вже получили а чоловік чекає
-
Добрий день! Коли я заповнював документи то вказав, що у мене в 2009 була умовна судимість за наслідками ДТП. Сьогодні у моєму кабінеті на порталі IRCC з'явився запит на надання додаткових документів, а саме: 1)"Court record / Police report", а також 2)"Police Certificates (Multiple)". На рахунок другого документу, це напевно довідка про відсутність судимості, вірно? Її у вигляді витягу я отримав на сайті МВС. Більше цікавить що таке "Сourt record / Police report"? Що саме за документ вимагається? Це судове рішення за яким мене було засуджено до умовного строку чи рішення про зняття судимості після закінчення її строку? Чи взагалі обидва? А також чк робити переклад документів? Нотаріальний переклад чи якість там апостилі (що б це не було)? Я не розуміюсь на цьому. Дякую.
-
WP видається на три роки з моменту отримання візи, тому при в‘їзді вам потрібно буде роздрукувати лист про отримання WP, який прийшов на вашу електронну пошту та пред‘явити його візовому офіцеру в аеропорті в Канаді (дата до якого дійсний WP вказаний у листі)
-
Прилететь в Канаду Вы можете в любое время действия визы, а не WP. WP можно получить в первом аэропорту Канады пока только до 31 марта 2023. Продлят ли программу не известно.
-
Такая же ситуация Аппрув 8 дней назад Дспатчед ту Лондон И тишина