Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день! Отправлять паспорта на вклейку визы нужно разными конвертами, или можно положить в один? Отправляет мама и её сестра
-
Нет, его отправили только в VAC
-
Посилаю вам промені 💩
-
Добрый день, может кто-то подскажет, это письмо означает что уже можно забрать паспорт с вклейки визы, где мы его сдавали?
-
Підкажіть будь ласка, якщо їдуть обидва батьки з дітьми, тобто сім'я. Цю форму теж треба заповнювати обов'язково і прикріплювати до заявки? І якщо так, то кому саме заповнювати, мамі чи татові? Дякую.
-
Всем привет)Я уже не ждун 🙌🏻 9.07 подала заявку 31.07 сдала биометрию в Варшаве 24.10 отправила на вклейку в Дюссельдорф заказным письмом обычной почтой Германии, поскольку была в Германии ( вклеивали в Вене) 01.11. Письмо с готовой визой пришло в Дюссельдорф 15.11 Забрала 🥳🥳🥳 Виза на три года сейчас выдаётся, до 2025 года
-
Підкажіть будь ласка, якщо їдуть обидва батьки з дітьми, тобто сім'я. Цю форму теж треба заповнювати обов'язково і прикріплювати до заявки? І якщо так, то кому саме заповнювати, мамі чи татові? Дякую.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка Я хочу поїхати до Канади по программі Куат, в мене є під опікою діти сироти ,я є єдиний опікун ... в мене жінка Канадійка ,.. з документів в мене є роспорядження від служби у справах дітей що я опікун їх паспорти продовженні в консульстві з вклеєними фотокартками, то на подачу візи дітям , мені потрібно переводити на Аглійську мову розпорядження чи нє...і які ще документи долучати ... чи шо його робить? Якщо є з хто консультантів хто може допогти , і знає англійську мову то прошу написати мені в особисті повідомлення...Дякую
-
Добрый день, подскажите если лично везти паспорт в VAC на вклейку, нужно заранее записываться на встречу или можно просто приехать и сдать документы?
-
емае.. сегодня тоже тишина... где визы? 😨😨😨😨
-
Доброго дня підкажіть кому прийшла віза та хто скільки чекав візу після заповнення цих форм "fully completed IMM0150 Details of Police Service table" i "fully completed IMM5546 Details of Military Service table", внизу підпис "IRCC London"