Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
25.11. 2022 подала другу заявку з новими справками та перекладами усього чого тільки можна, додала договір про винайм житла і роботу чоловіка який вже у Канаді бо отримав візу раніше ( по першій заявці від 30.03.22 була тиша після того як вислала police/ military service form) 06.12.22 запит на паспорт 18.12.22 відправила DHL Express у Відень другу ( 28€) 21.12.22 відніс його у vfs 22.12.22 відправили у IRCC Лондону 30.12.22 паспорт повернувся у Відень, 04.12.22 друг забрав, відправив Dhl Express у Польщу ( 46€)
-
Просто я не розумію чому хтось отримує через тиждень а хтось ще з березня чекає
-
Може комусь буде важливо. В дружини донька вписана в паспорт. Їй прийшов реквест і ми вислали паспорт. Коли паспорт прийшов в Консульство прийшов реквест донкі. Сьогодні паспорт прийшов до нас, 2 візи вклеєно. Паспорта вислали 23.11 прийшов 12.01 Мій прийшов 05.01 Чекаємо на сина реквест... Всім чекаючим ВІЗ! Варшава
-
Здравствуйте. Мы получили сегодня письмо «POE Introduction Letter-WP”. В нем написано, что первоначальная заявка была одобрена, но требуется проверка офицера на соответствие закона при въезде в Канаду. Письмо приглашающее забрать паспорт однако не пришло, вы не знаете случаем обычная ли это практика, и что нужно с этим делать (ждать запроса паспорта и т.п). Буду благодарен
-
Добрий день. Чекайте. Цей статус у нас висів близько 2 місяців, але поки не вказано статус "Готовий до видачі" - документ не отримаєте. Програма оновлюється в них кожну годину
-
залог устойчивой психики))