Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Практика показывает на значительный разрыв.... У нас такая же ситуация
-
Доброго дня. якщо мамі і трьом дітям прийшов запрос на подання паспортів на вклейку візи, а татові ще ні. Скільки часу може пройти щоб і тато отримав запрос? це може бути декілька днів, тиждень чи і більше місяця?
-
Реєструєтесь на сайті І цілодобово ловите вільні дати Інших секретів немає
-
Зрозуміла, дякую Вам
-
Якщо ви там поруч, то спробуйте зайти з роздруківкою. Наведіть поважні причини, чому ви не зможете у іншу дату. Кажу так, бо зверталась здати раніше паспорт, бо дуже дуже треба було. Може так спрацює , але якщо вам туди їхати, то не раджу, бо може бути марно Людський фактор. Вчора була там забирала паспорт доньки. Людей на біометрію було дуже мало, але то на хлодній. Як на модлінській не скажу. Схоже, що зараз штучно призупинили роботу варшавського пункту. На видачу паспортів навпаки дуже велика черга.
-
Можливо. Записуються
-
Ну наприклад я записувалась але аж на вересень, чи можливо спробувати пройти зараз, є роздруківка
-
Ні, тільки з аппоінтментом Без роздрукованого талончику навіть не впустять
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можливо у Варшаві пройти біометрію в живій черзі?
-
Тобто це не залежить від вклейки
-
Добрий день,підкажіть будь ласка,в кого була така ситуація,подавали на візу,мені,чоловіку і донькі,їй один рік,паспорта в неї немає,фото її вклеїне в мій паспорт,18.08 прийшов лист на ел.почту на вклейку візи,мені і чоловіку,на доньку нічого не прийшло,питання які документи потрібно відправити в Дюсельдорф на дитину? Свідоцтво про нар.потрібно переводити на англ.мову? Її візу вклеюють мені в паспорт?