Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А почему вы заново не подадите анкету? Всеже столько времени прошло
-
От 7 дней до 100 дней. Полная лоторея
-
У нього дійсно вже великі терміни очікування. І навіть на цьому тижні люди отримували з досить значними термінами. Якщо Ви сумніваєтеся, то можете почекати ще тиждень, а тоді вирішувати що робити.
-
Ну то зараз відправимо, просто 6 тижнів теж строк не малий, і ще нюанс - у наймолодшого взагалі немає паспорту (вписаний до мене лише був спочатку) і мені постійно траплялись історії людей, коли батькам фоіллес віза, а дитині без паспорту запит на вклейку візи до паспорту. І я так собі думаю, наприклад, відправляю паспорт свій на вклейку, а наступного дня отримую запит на вклейку візи в паспорт. Чекаю, приблизно, 6 тижнів доки повернуть мій паспорт, і знову відправляю на вклейку і чекаю ще 6 тижнів. А це ще 3 місяці...
-
Дивлячись на терміни очікування (153 дні) йому має прийти скоро, але це "скоро" незрозуміло коли може бути. Подумайте дійсно щодо вклейки. Тоді Вам не доведеться знову робити в Канаді
-
Тут есть в чате люди, которые ЛИЧНО относили паспорта на вклейку в Анкару? Если да - напишите, пожалуйста, в личку 🙏🏻 Чтоб не засорять чат. Есть буквально несколько вопросов, буду очень благодарен за консультацию)