Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
у нас було 7 тижнів
-
Позавчора отримала людина через 130 днів. Ми чекаємо з 10 травня. От і рахуйте)
-
Привіт усім ждунам!👋 Здали біометрію в Варшаві і тепер ми з сім’єю теж з вами) Є питання по суміжній темі. Ми нещодавно в’їхали і знаходимось у Польші по безвізу. Максимальний строк перебування на території Шенгенської зони 90 днів. Я розумію, що чекати схвалення та вклейки потрібно 2-3 місяці а може й більше. Як легалізуватись на території ЄС, поки чекаємо, щоб нас не депортнули назад в Україну коли спливе 90-денний термін? хто знає? може є силочка де почитати? Заздалегідь дякую😊
-
Ого в тебе ще довше я здавав 25- червня
-
Привіт 6- тижнів жду після здачі біометрики у Варшаві і пока нічо все тихо(((😒
-
Похоже нужно оплатить да второй чтобы их привезли Спасибо будем решать сейчас проблему)
-
Так же в понедельник пришло письмо что паспорта в доставке и вот с тех пор ждали пока привезут
-
ви шо прикалуєтесь? в гугл перекладач закиньте
-
а подтверждение когда получили?
-
За каждый паспорт отдельно платили, паспорта в доставку передали в понедельник на этой неделе.
-
в якому сенсі?) паспорт на вклейку віддавайте) ви читали, що там в листах написано?
-
Долго ждали с момента когда пришло сообщение что паспорта переданы? вы платили за обратную доставку одного паспорта или нескольких? А то я вчера позвонил в Австрию и там сказали что нужно платить за каждый паспорт - хотя на сайте написано за конверт
-
В закрепах
-
И последний вопрос 😅 Как узнать офис рассмотрения? Звонить в Канаду или это где это можно прочитать?