Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт! А підкажіть будь-ласка хто в курсі? В мене товариш з дружиною громадяни Казахстану та мають ПМЖ в Україні, дитина народжена в Україні та має закордонний паспорт Україні. Чи можуть вони податися на візу?
-
Добрий день Останнє повідомлення було ще 7.12 і поки все , дзвоню на лінію -сказали чекати коли паспорт з рішенням прийде Чи це нормально? Але запросили паспорт дитини Чи може бути таке що не приходить документ бо хочуть вклеїти дитячу візу у мій паспорт? Дитячий паспорт на виготовленні але ще немає його на руках
-
Это вам так кажется, вернее вы судите наверное по своему опыту. Я ждал запрос на биометрию 2 месяца и уже 4 на запрос на паспорт
-
после медэкзамена ничего не вклеивали, написали все ручкой.
-
до cuaet всегда существовало предварительное одобрерие wp- письмо. оно именно для того, чтобы по нему получать wp. такое же пиьсмо выдается сейчас. нет причин думать, что после 31 марта на основании этого письма не получить wp. так как это нарушает процессуальные правила ircc.
-
Заповнювала цю форму на батька. Одразу після відправки надійшов запит на біометрію (людина 65 плюс), після біометрії не пройшло і двох тижнів як отримали запит на паспорт. Взагалі, ми чекали з червня по жовтень на отримання віз на усіх членів сім'ї. І батько був останній, хто отримав.
-
Ну основной вопрос, который всех беспокоит, это можно ли будет получить Work Permit после 31 марта, т.к. в условиям программы именно в пункте о Work Permit стоит эта дата. Официальной информации от IRCC пока лично я нигде не видел и не слышал
-
Що ви хочете цим сказати??? Я очікую на запрошення на біометрію 6 місяців. Моєму чоловіку прийшло запрошення на біометрію ч- з 3 місяці. Де і як - я щось перепутала?(((
-
Очевидно, що перетнули до отримання паспорту І в базу вас заносили, навіть якщо по радянському (по ідеї) Але якщо ви знаходитесь в Польші, то якийсь документ для знаходження там повинен бути А з ним 90 днів не рахується, бо 90 днів - це для туризму без оформлень
-
Все кто ждет письмо о вклейке в Варшаве- записывайтесь и идите за паспортом, возможно он уже готов , а письмо вам не выслали. Я 24 ноября отправила паспорт почтой и 12 декабря получила письмо что паспорт доставили в IRCC и с тех пор тишина. записались на прием и сегодня забрали паспорт с визой.