Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
як нині продовжують закордонні паспорти?
-
дякую! це добре! тобто в нашому випадку, візу вклеять до 2027, незважаючи на те, що первинно паспорт був з 2012 до 2022?
-
ми в грудні продовжували... приходили до відкриття консульства - протягом 2 год. мали продовжені паспорти: +5 років до дати закінчення
-
я тобі кацапка нічого не повинен
-
Это вопрос или утверждение ? Если утверждение ссылку на оф .источники please
-
Вiзу вклеють на три роки: якщо заiдете в квiтнi 2023 то вклеють по березень 2026 при умовi що Ви замовили work permit. Якщо замовили туристичну Як вiзитер, то можуть вклеiти навiть до 10 рокiв. При вiдправцi паспорта для вклейки до VAC бажано додати лист з поясненням що паспорт продовжений до 2027 року
-
Доброго дня. Подавав на візу по CUAET для всієї родини. Біометрія прийшла тікі мені. Що робити?
-
Доброго дня. Порадьте як краще зробити. Ситуація така: в заяві зробили помилку, не вказали що була відмова в отриманні візи до США. Попросили дати їм відповідь на протязі місяця, я дав їм відповідь і тиша уже два місяці. Що порадите, чекати, чи подати нову заяву ,поки е час до 31 Березня. Дякую за розуміння. Усім удачі.
-
Привет Irina Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Одну на всіх
-
Так
-
По почте Ждать примерно 10-12 дней Запись на начало апреля
-
Доброго дня. Порадьте як краще зробити. Ситуація така: в заяві зробили помилку, не вказали що була відмова в отриманні візи до США. Попросили дати їм відповідь на протязі місяця, я дав їм відповідь і тиша уже два місяці. Що порадите, чекати, чи подати нову заяву ,поки е час до 31 Березня. Дякую за розуміння. Усім удачі.