Ждуны CUAET Общалка
-
Очень важный вопрос! Кто владеет информацией, пожалуйста ответьте! Work permit выдают в аэропорту только для той провинции в которую вы прилетели? Например мы летим в Монреаль, а хотим жить и работать в Онтарио. Work permit будет действовать только в провинции Монреаль или в любой провинции Канады?
-
А я вон прочитал вчера страшилки про возможный будущий забор паспортов с Варшавы по записи тоже (и отмену личной подачи как таковой вдобавок) , и только что выше сообщение про курьера... И теперь ссу, ибо живу в 70км от Варшавы, мне б в идеале и подавать лично и забирать, ибо дешевле даже банально выйдет и быстрее раз в 100500
-
Кто отправлял паспорт на вклейку с Дании,отпишите пожалуйста. Нужно уточнить пару вопросов. Заранее благодарю🤝
-
Всім привіт! Запитаю ще в цьому чаті. 5.11 із Варшави було відправлено документи курьером, які я до сих пір не отримала. Курьер не телефонував, на почту ніяких повідомлень не надходило. Від віз центру отримувала лише три листа, і те що документи відправлені курьером теж повідомлень не було. Те, що документи відправлені дізналась випадково перевірив трек номер. Служба підтримки віз центру, сказала очікувати 21 день. За цей час я дзвонила в усі служби DPD, TNT, UPS намагалась знайти посилку за адресою, прізвищем, тел. номером, все марно((( Ходила до найближчих пунктів видачі UPS, шукаючи там посилку, але без їхнього треку вони нічим допомогти не можуть( Писала в службу підтримки, відповіли також чекати 20-25 днів з моменту відправлення, потім документи мають повернутись до відправника. Поділіться досвідом, в когось була така ситуація, чи отримали документи? Дякую. Зворотня доставка курьером, це ще той квест та купа нервів((((
-
я б стільки тої кави випив що і бонусів не треба