Ждуны CUAET Общалка
-
Добрый день. Підкажіть будь-ласка, якщо відправляти паспорт на вклейку візи у Варшаву, чи можливо оформити зворотню доставку поштою у другу країну ЄС? Бо на сайті знайшла тільки те, що це доступно тільки для Польші
-
Но если через месяц по Канаде ничего не будет то поеду в США, потому что ждать вечность не могу
-
Так я и не собирался к ним )я жду канадсккю визу и не искал себе спонсоров )
-
У меня с этим просто )у меня систер работет в департаменте таком )
-
У нас документи про шлюб на французском з печатками,то думаю що не треба ще й англійскою.Рахунки окремі. А от переписку навідь боюсь сама її чітати.. Наш український темперамент затьмарює італійців..
-
Понятно Ну у нас немного разные запросы, у мужа CV и форма по работе в МВД... Надеюсь, что и нам и вам скоро придут запросы на паспорт)
-
Перекладіть свідоцтво про шлюб на англ і проставте печатку перекладача, щоб переклад був сертифікований. Додайте фото з проставленими датами, коли вони були зроблені хоч приблизно. Бажано показати, що у вас хоч десь було щось спільне, рахунки, оплачували комуналку одної й тієї самої адреси, можете переклад контракту на ренту житладодати, скріншоти переписок за останні три місяці. Якщо переписки на рус, то потрібен переклад також, якщо на англ, то так зійде
-
Муж иностранец !! А что может быть доказательством брака ??