Ждуны CUAET Общалка
-
📊 Манітоба майже використала квоту провінційних номінацій на 2025 рік? ________________________ 🍁🍁🍁 🇨🇦Підсумки 2024 року: 🍁Манітоба видала 9 540 провінційних номінацій, що перевищило початкову квоту в 9 500 завдяки додатковим 40 номінаціям, отриманим через невикористану квоту іншої провінції. 🍁Станом на початок грудня 2024 року, на розгляді перебували 3 607 заявок. Це не враховує заявки, подані після 2 грудня. 🇨🇦Квота на 2025 рік: 🍁У жовтні 2024 федеральний уряд оголосив про скорочення кількості провінційних номінацій на 50% по всій країні. 🍁Для Манітоби квота зменшена до 4 750 номінацій на 2025 рік. 🇨🇦Аналіз поточної ситуації: 🍁Якщо 97,5% заявок (з урахуванням 2,5% відмов) з 3 607, що перебувають на розгляді, будуть схвалені, це становитиме приблизно 3 517 номінацій. 🍁Це означає, що вже зараз використано понад 75% квоти на 2025 рік, хоча рік тільки розпочався! 🇨🇦Прогноз на найближчий час: 🍁З початку грудня Манітоба запросила 1 000 осіб подати заявки. Якщо всі вони подадуть заявки і 97,5% будуть схвалені, це додасть ще 975 номінацій, залишаючи лише 258 доступних номінацій. 🍁Не враховані заявки від осіб, запрошених до 2 грудня, які ще не подали документи — їх кількість невідома, але вони можуть вплинути на ситуацію. 🇨🇦Що це означає для заявників? 🍁Скорочення квот створює ризики затримок у розгляді заявок. 🍁Важливо уважно стежити за оновленнями від Манітоби та планувати свої кроки з урахуванням можливих змін. 🍁Незважаючи на скорочення квот, Манітоба продовжує активно запрошувати кандидатів, тож можливості все ще є, хоч і обмежені. 💡Рекомендації: 🍁Тим, хто планує подаватися через Манітобу, варто ретельно підготувати свої документи та подавати заявки якнайшвидше. 🍁Слідкуйте за новинами про зміни у квотах та умовах імміграційних програм, щоб не втратити можливість! ________________________ www.instagram.com/reel/DFvaAbkpa_L/?igsh=MXFhZGI1ZnV4bnNmdA== #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #імміграціявканаду #Імміграція2025
-
Интересно, в какой провинции были лишние квоты? Ситуация такая же, как и Альберте (
-
Ну я до дп не могу :) мне дорого писец что из оаэ что с Канады с Калгари Минимум 2К$ отсюда а из оэа в Европу 1К $ Не у всех есть возможности скажем так финансовые Я заказала в оаэ где была на тот момент и вот пол года ждала их тут Конечно если б стал вопрос ребром уже, то полетела бы одна за ними в Дубай наверное
-
Их действительно столько нет, даже на био во Львов в свое время было гораздо легче записаться
-
А кто меня туда повезет, если не муж, и с кем я их тогда оставлю?
-
Рурал не все готовы :))
-
Судя по группе Федеральный этап, там тоже все очень медленно идёт начиная с 25г, может и нет уже этих квот?
-
Тебе не нужен ребёнок до 12 лет для подачи, ток с 12 должен ехать в консульство
-
Ну перекрывается там 2 года, но зато на руках действующие доки до 28го и уже голова не болит
-
Вот я думала чтоб подольше было, но и тот факт, что я не знаю что и как через полгода будет - это вообще сложно записываться 🤦♀ Сын только вчера в школу на этой неделе вышел -всю неделю с температурой пролежал
-
ну так то давай мы тебя все-же вынесем в разряд исключений) так как основная масса набегунов таки из еврокотла) причем по историям запросов и профилям мордокниги за это время большая часть оных жаждущих в последний момент родить именно в канадии паспорт - все эти 2-3 года тусили где угодно в пределах европы-украины, но только не в канаде)
-
Я вот сделала в августе прошлого года ибо ну его Ты ж можешь 2 паспорта на руках иметь хоть взрослому хоть ребенку
-
Я хз если честно Моя подруга ждёт типа что б срок паспорта не терять там и так 4 года всего Хочет примерно за 8 месяцев до окончания ловить
-
Ну 7й класс все равно ж надо кто-то рядом 🙈
-
Подруги тут тоже все с работами и детьми, друг другу каждый день передаем, иди сами сидят. Муж на ночных у меня. К сожалению, очень сложно финансово, если оба не работают 🙈