Вот от них сообщение .
Это Киевский центр
«Для проходження медкомісії необхідно мати з собою:
1. Медичні форми з посольства (якщо документи в посольство вже подані)
2. Закордонний паспорт
3. Військовий квиток або приписне свідоцтво з військкомату (ТІЛЬКИ чоловікам від 17 років). У випадку відсутності даного документу, просимо Вас звернутися у психо-неврологічний диспансер і взяти у лікаря довідку про те, що Ви не знаходитеся на обліку (ТІЛЬКИ чоловікам від 17 років)..
4. Якщо були серйозні захворювання або операції - виписка з історії хвороби або медична карта
5. Якщо Ви вже вакциновані або отримали першу дозу вакцини від COVID-19, прохання взяти з собою сертифікат про вакцинацію.
6. На окремому аркуші паперу для реєстрації вказати:
- телефон, e-mail;
- адресу в Україні (англійською);
ВАЖЛИВО! На день проходження медкомісії у жінок не повинно бути критичних днів.
ВАЖЛИВО! Допускається легкий сніданок, воду пити можна.
Вартість на сьогодні, згідно з курсом ООН, дорослі - з аналізами 245$, без аналізів 185$ США, діти від 0-5р. з аналізами 185$, без аналізів 150$, від 5-10р. - з аналізами 235$, без аналізів 160$ від 11-14р. - з аналізами 235$, без аналізів 175$.
Оплата в гривні, готівкою, у касі клініки. УВАГА! Можлива зміна вартості в залежності від курсу долара на день проходження обстеження.
Особи до 16 років супроводжуються батьками або іншими прямими родичами.
Адреса: м. Київ, вул. Тарасівська, 15 (ст. м. «Університет»).
• Нагадуємо, що якщо ви погано почуваєтесь або маєте респіраторні симптоми, включаючи кашель або лихоманку, зверніться до МОМ, щоб перенести зустріч. Будь ласка, не приходьте на прийом, якщо Вам недобре
• Будь ласка, майте на увазі, що в ЦЕНТРАХ ОЦІНУВАННЯ ЗДОРОВ'Я були вжиті нові заходи обстеження. Ці заходи були прийняті для захисту вашого здоров’я та здоров'я інших людей у світлі спалаху хвороби Коронавірус.
• Після того, як ви приїдете, вас направлять у зону, де мед персонал поміряє вашу температуру та задасть вам кілька запитань.
• Клієнтам, виявленим із симптомами або факторами ризику виникнення коронавірусу, в ЦЕНТРАХ ОЦІНКИ ЗДОРОВ'Я буде запропоновано: перенести свій запис і буде надано відповідне керівництво. Просимо вибачення в заздалегідь за будь-які незручності, які це може спричинити.
• Дякуємо за розуміння.
З повагою,
Медичний відділ МОМ»