Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня, підкажіть які обов’язкові щеплення для роботи/життя в Канаді?
-
Привіт) шукаю людину яка зможе відправити з Канади в Україну невелику посилку) Звісно за винагороду. Все легально якщо що, нічого такого) Хто зацікавився, пишіть в приватні повідомлення будьласка)
-
Добрий день! Якщо у людини вклеєна віза в паспорт вже, але потрібно змінити прізвище і паспорт відповідно, яка процедура дублювання цієї візи на нове прізвище в новий паспорт? Анкета і відбитки, я так розумію, залишаються без змін, крім змін у прізвищі. Потрібно знову подавати на візу але без здачі відбитків? Через кабінет в ircc або кризову форму?
-
Ви скажіть хоча б яку провінцію обираєте. В більшості провінцій книжка з правилами в вільному доступі на сайті (бувають навіть перекладені на українську варіанти). Motor registration division NL www.gov.nl.ca/motorregistration/new-drivers/road-user-guide/
-
Підкажіть будь ласка а якщо я хочу працювати в офісі з людьми чи цей вп з обмеженнями не потрібно змінювати?
-
Це не є обов'язковим!! Лише, в тому випадку ,якщо ви захочете працювати з дітьми або у медичних закладах . До прикладу,ми не міняли і наші друзі теж. Тож це на ваш погляд
-
Вибачте, що відповідаю російською, не можу знайти PDF на українській мові. 👉 В провинции Онтарио действует программа OHIP+, которая покрывает стоимость многих медикаментов для детей и молодежи в возрасте до 24 лет. Также существует три программы помощи оплаты медикаметов для взрослых (возрастом 25-64 года) и пожилых людей (возрастом 65 лет и старше): Программа льгот на медикаменты в Онтарио (Ontario Drug Benefit program), Программа получения медикаментов "Триллиум" (Trillium Drug Plan), Программа частичной оплаты для пожилых людей (Seniors Co-Payment Plan). Чтобы получить информацию об этих программах, позвоните по телефону 416-642- 3038 или 1-800-575-5386 (с понедельника по пятницу, с 8:30 до 17:00). Услуга доступна только на английском и французском языках. Посетите веб-сайт Ontario.ca/Ukraine, чтобы получить дополнительную информацию о медицинском обслуживании для вас и вашей семьи.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, де можливо дізнатись, чи покриває страхування отримання життєвонеобхідних ліків у лікарні? Ніде не можу знайти інформацію. На сайті IRCC нічого не відповідають. Плануємо летіти з сім'єю влітку в Альберту або Онтаріо. Хотілось би дізнатися завчасно,щоб потім не було неприємних сюрпризів і не пришлось покидати Канаду через місяць? Дякую
-
По різному і в коробках і без...