Українці в Канаді_Canada
-
Треба більше інформації щодо вашого сина...
-
В різних провінціях є свої гайди
-
Сім'я з 5людей шукає 2bedrooms appartment (квартира або частина будинку/basement з окремим входом). Бажано мебльовані або хоча б із 2-ма ліжками на тривалий термін. Ми вже в Торонто 1тиждень (проживаємо тимчасово в готелі), усі документи по прильоту вже оформили (work permit, SIN, OHIP) - займаємось пошуком роботи та житла. Бажані райони Торонто: Скарборо, Річмонд Хіл, Міссісага, Етобіко. Але розглянемо й інші пропозиції. Порядна сім'я, без шкідливих звичок, без домашніх тварин.
-
Всім привіт, є тут ті хто летів до Канади через Лондон ?
-
Привіт) шукаю людину яка зможе відправити з Канади в Україну невелику посилку) Звісно за винагороду. Все легально якщо що, нічого такого) Хто зацікавився, пишіть в приватні повідомлення будьласка)
-
В смысле мне опять подавать как на себя и на ребёнка, но писать что мне уже не надо или только на неё подавать?
-
Сталкивался ли кто-то с такой ситуацией? Мы пока ждали визы, я родила. Как теперь ребёнку отдельно сделать визу?
-
У вас на візі пише її термін . В кожного вона різна , швидше її анульовують дуже рідко і по причинах ваших не повноправних дій . Просто від дати тільки по терміну .
-
Говорят лучше что бы у родителей виза уже была вклеена . Тут уже решать вам , я бы пробовала отправить все .