Українці в Канаді_Canada
-
Добрый день. Скажите что такое кризова форма,- получила новые паспорта детям, а в заявлениях старые просроченные паспорта сканировала, как добавить новые?
-
З вклейкою допомогла туристична фірма з Чернівців. Вклеюють в Бухаресті. Цілком задоволені і супроводженням (інструкціями, перевркою документів), і термінами, і вартістю послуги. Можу сміливо рекомендувати: +380 97 152 5189 По Україні їм пересилали документи Новою поштою.
-
я почав у травні, оформлял тільки на себе, бо дружина не вірили в це, у вересні отримав візу, на початку жовтня зробив сімейну аплікацію, через тиждень запросили на біометрію дружину а в кінці жовтня відправили поштою паспорт на візу, по дітям запрошень не було, у них окремі біометричні паспорти, чекаю на запрошення
-
Впродовж навчання треба на щось жити... Для цих позицій, окрім мови, головне що треба, це володіння офісним пакетом програм. Коли я працював на ресепшені у Ізраїлі, мене навчили програмі бронювання на робочому місті, але все одно звільнили через недостатню мову:) (я не міг зрозуміти, що від мене хочуть по телефону івритом)
-
Імхо, по-перше англійська грамотна та с доброю промовою. По-друге, це те, що работодавця насамперед цікавить портфоліо, але яке воно для Administrative professionals? Це щось типу MBA? Я не шарю взагалі-то
-
Доброго дня, підскажить будь ласка, які платформи в Канаді з онлайн навчанням, після яких дійсно можливо отримати роботу та дипломи/сертифікати яких котуються у канадських роботодавців? В першу чергу інтересують англомовні курси напрямку Administrative professionals. Можливо якісь надають змогу отримувати Українцям безкоштовну освіту. Збираюсь в наступному році приїхати в Канаду, наразі планую здійснити навчання для мабутнього старта. Так Google видає багато інфи, але які онлайн-курси/навчання дійсно є кваліфікованим саме для майбутнього роботрдавця в Канаді. Зазделегіть вдячна за будь яку інормацію, реакцію та досвід! І хай нам всім щастить 😉
-
Доброго дня, стосовно вклейки візи дитині без запиту на вклейку. Сьогодні телефонував до візового центра Варшава, відповіли що роблять вклейку візи дитині без запиту Необхідно надіслати документи за адресоу Chlodna 51 Warsaw 00-867, Warsaw Trade Tower 1. Паспорт дитини 2. Анкета дитини 3. Копія паспорта одного із батьків 4. Копія візи одного із батьків 5. Форма згоди, заповнена друга сторінка assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf Термін вклейки 4-6 тижнів
-
Скажіть перелік vac мені надішлют чи я сама повинна шукати?
-
Добрый день. Как через Данию открыть визу Cuaet?