Українці в Канаді_Canada
-
Взагалі, головне паспорт для звернення для візи. Інші документи потрібні, але не в анкеті, а міграційному офіцеру в аеропорті, якщо потрібно буде показувати. Міграційний спеціаліст, що обробляє ваше звернення не дає дозволу на вивіз дитини, він просто узгоджує надання візи, інше місце має робота прикордонних офіцерів Канади. Тому вони не розуміють, що ви хочете від них у вебформі.
-
Писала до кризової, але не просила прискорити, просто додала документи заяву від батька, бо він ще навіть біометрію не має як здати та інші документи в перекладі.
-
Ми перевірили інформацію, яку ви надали щодо вашої дочки; однак нам потрібна додаткова інформація, щоб отримати доступ до файлу. Щоб краще допомогти вам, ми запрошуємо вас повторно надіслати свій запит, заповнивши веб-форму IRCC і додавши ключове слово UKRAINE2022 у вікні «Розкажіть нам про свою ситуацію», щоб ми могли визначити пріоритет вашого запиту. Будь ласка, також додайте таку інформацію: • Прізвище та повне ім'я (включаючи по батькові, якщо є) - точно так, як вони вказані в паспорті або документі, що посвідчує особу, Дата народження (РРРР-ММ-ДД), • Ідентифікаційний номер клієнта, UCI або номер заявки, • Країна народження, • Тип звернення, Дата подання або отримання заявки, • Спосіб надсилання (кур’єром, поштою Канади (рекомендованою чи звичайною поштою) тощо), Повна адреса (включаючи поштовий індекс і номер підрозділу), куди надіслано заяву, Номер квитанції, • Поточна адреса, • Номер(и) телефону, • Адреса електронної пошти • Уся інформація та документи (якщо застосовно), надані з вашим попереднім запитом. Якщо ви звертаєтеся до нас щодо чиєїсь заявки, ми надамо вам інформацію, лише якщо основний заявник уповноважив вас отримати інформацію про його заявку.
-
Ми говоримо про різні речі. Я про те, що система не пускає, коли робота розпочалася і завершилася - має бути ongoing.
-
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка розібратися. Ситуація: зробила переклад документів на дітей, написала через кризис форму та прикріпила свідоцтва про народження, заяву від батька на вивіз дітей за кордон та свідоцтво про шлюб в перекладі на англійську мову. Через деякий час отримала такий лист. Мені необхідно знову через кризис форму надати повторно документи та інформацію, яку вони просять тільки на дочку? Я вірно розумію?
-
Підскажіть будьласка, з якого віку пенсіонеру не потрібно здавати відбитки на візу?
-
Очень даже может быть безработным. Зпполняла себе анкету и своим друзьям. И везде ставила в конце безработный, так как в связи с войной все потеряли работу. И пропускали дальше
-
Будьякий документ що підтверджує вашу особу, особу того кого забираєте - хоч права водійські. Так паспорт закордонний підійде. Просто коли закордонний паспорт в центрі - то наступний документ український громадянський як підтвердження. Люди навіть з фото на телефоні забирали, з дії, але то як кому повезе в самому центрі.
-
Зараз там працює додатково українка , але так зрозумів позмінно з канадійкою. Є охоронець який розмовляє англійською (хоча скоріш він представник VFS), який чудово все пояснить. Поряд є ксерокс якщо чогось не вистачає, роздруківки форм також є в нього. Рекомендую самим відвозити і забирати - дуже багато людей, вони просто не встигають вести реєстр паспортів. Мені смс про статус паспорта прийшло через тиждень після того як щаьрав. Там просто ящики з сотнями паспортів (конвертів).
-
Так. Остання сторінка contest form де ви є представником. По ній же й забирати будете. Обов'язково перед відправкю/ Вкиданням в ящик робіть копію паспорту.
-
Свідоцтво про народження дитини і ваш національний документ (що доводить родинні зв'язки). Дитина вклеєна в ваш паспорт чи в неї закордонний паспорт?