Українці в Канаді_Canada
-
Всім привіт. Хотів запитати чи у всіх ось така дата на IRCC portal в кінці сторінки? Якщо ні, то може хтось знає, що це за дата і чому вона не оновлюється (а то я вже починаю думати, що може так довго рішення по візі не має за якого бага на сайті і тому не оновлюється сайт )
-
Здравствуйте, здесь есть люди, которые прилетели в по фоил лесс и подались на визу уже из Канады? Вчера отправили аппликацию на одного человека, все вопросы были как и в видео в ютубе, а сегодня хотим подать новую аппликацию на другого человека, но там уже совершенно другие вопросы и не понятно как их заполнять. Есть ощущение, что что-то неправильно вводим. У кого-то было такое?
-
Я думаю, що можна почекати. Чула, що для українців ті 30 днів вже не актуальні. Якщо можете, наберіть візовий центр
-
А якщо дитині 3.5 років прийшов запит, ще до здачі моєї біометрії, а мені ще ні, то треба мій запит чекати? Біометрію здала ще місяць тому
-
Підскажіть, будь ласка, отримала візу,дитині не має, обов'язково потрібно напротязі 30 днів вклеїти? Хотіла б разом це зробити.
-
Ребята, есть у кого кредитка от TD? Можете просветить, что и как?
-
В Варшаву (саме про Варшаву йде мова) ТРЕБА висилати дитячі паспорти разом з паспортами батьків. НЕ ЧЕКАЮЧИ на запит на дитячий паспорт. Це інформація з Візового Канади в Варшаві. Хочете, наберіть +48221530042. Там є Укр консультант. Якщо Вам взагалі пасує Варшава
-
Подивіться на Condor.com
-
Якщо ви вклали до конверту з паспортом чек - оплату кур‘єра, то тут НІЧОГО не пишіть. Вони самі знайдуть компанію. Мені привіз DHL, наприклад
-
Посоветуйте мебельные секонды в Монктоне ???
-
Добрий день!Я знаю що таких було багато постів,але будь ласка може хтось розказати хто переїхав з Чехію в Канаду де краще.(Просто маємо 2 діток і є страх що не продовжить Чехія візи,вчити ім чеську мову з нуля ,а потім скажуть допобачення ,і чеська їм потім не знадобиться )Поділіться досвідом будь ласка
-
Я це зробила, щоб не вийшло, як у більшості, що чекають на дитячі візи по 4-5 місяців)