Українці в Канаді_Canada
-
Дякую! Сюди уже позавчора подала, поки не можу знайти інформацію як довго зазвичай триває розгляд
-
Підскажіть будь ласка щодо візи та ворк перміту. У мене вже віза на руках (дійсна від 20 березня), можу їхати до Канади, проте з певних причин хочу приїхати під кінець закриття програми (особливо стосується ворк перміту) Є 2 питання: 1) Якщо я приїду 20 березня 2024 року, то мені видадуть ворк перміт на період до закінчення візи (2роки) чи на 3 роки від моменту приїзду? 2) у випадку коли видадуть ворк перміт на три роки. Чи можливо залишатися в Канаді на період валідності ворк перміту чи потрібно виїхати дивлячись на строки візи? Буду дуже вдячним за відповіді🙏🏻
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, оренда авто на экзамен ,автонструктор! У нас є величезний вибір автомобілів. Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Дадут все головне візу відкрий
-
Чи в когось була така ситуація.При подачі заявки на допомогу по програмі cuet вибивало помилку в номері індифікатор клієнта.Буду вдячна за відповідь
-
Доброго дня хто в Евразіїї, та доброї ночі хто в Канаді чи ще де на асериканському континенті. Підскажіть будьласка, відправила паспорт на вклейку, та він дійсний до лютого 24 року, чи можливо після получення нового паспорту якось подовжити термін надання CUAET. Їхати збираємось в осени та скоріш за все кінець жовтня-листопад місяць. Дуже добре, що CUAET продовжили 🥳🥳🥳 Завчасно вдячна🙏🌸🙏🌸🙏
-
P.s. спробую тут отримати допомогу, бо в інших групах де є лікарі, ніхто нічим не допомагає. Навіть якусь пораду.Доброго вечора шановні лікарі! Будь ласочка порадьте мені що робити 😔 через переліт заклало вухо і не проходить. Радили набрати воздуху в рот і під тиском продути, але все марно. Весь час шум у вусі. Як до лікара звернктись тут, чи можливо є краплі, які можна придбати без рецепту?! Щиро вам вдячна. Бажаю всім що ніхто не хворів 🙏❤️