Українці в Канаді_Canada
-
Дуже дякую, за інформацію, може пізніше ще хтось буде отримувати візи та скаже, на який термін отримали, бо за літо та осінь я в курсі, бо сама восени отримала воркер на 3 роки. Але уже дякую, що зауважили, що по воркперміту допомогу дають, тож однозначно треба їм оформлювати дозвіл на роботу. Дякую
-
Доброго дня,а дітям всім ставлять Візітор,не Стаді? Дякую
-
Але ж допомогу видають по програмі Cuaet а не по ворк перміт . Дітям допомогу видають по візітор . В чому проблема з похилими людьми ?
-
Скільки коштують курси підготовка до айелтс?
-
А з батьками так не працює ? Тут без Cuaet щоб привести батьків своїх треба доказати можливість їх утримання . UCI дітей також треба вказувати на подачі .
-
Моїм дітям дали візітор візу у аєропорті ліцензований папір візітор по програмі Cuaet ,по ньому я оформила і допомогу і документи . Я про папір візітор ( він як ворк перміт виглядає тільки пише візітор ) а не про візу .
-
Віза то зрозуміло , я вот уточнюю на рахунок папірця з аєропорту. Це питання ніколи не попадалось мені , стало цікаво . Так як я не володію інформацією , вирішила все уточнити . То виходить похилі люди можут отримати допомогу по візітор ( папірці з аєропорту ) ? З позначкою Cuaet .
-
Дякую!
-
Супер
-
В резюме в Канаді не додають ні фото, ні стать, ні вік, ні національність.
-
🆘Важливий пост🆘 Разом з моєю подругою волонтеркою київських госпіталів Аліною Кіріченко (alina_kirichenko75 в інстаграм) хочемо вам розповісти про нашого сміливого та мужнього захисника💔Петров Євген Сергійович💔 Дуже потрібна ваша допомога та поширення🙏🏻 Женя служив в 127 окремій бригаді, 225 батальйон. Поранення отримав під час звільнення Харківської області в районі Великіх Проходів. Отримав тяжкі осколочні поранення від протипіхотної міни ОЗМ 72. Нажаль обидві ноги ампутували вище коліна. Намагаються врятувати руку, роздроблена голівка плечового суглобу та не вистачає 5 см кістки. Прошу вас долучитись до цього збору, попереду у Жені довгий і складний процес реабілітації🥺 Давайте допоможемо нашому сильному та незламному воїну🙏🏻 PayPal: [email protected] 5169155122977497 Петров Євген Сергійович Або банка у профілі Аліни в інстаграм Разом ми сила друзі 🙏💙💛🇺🇦
-
Привіт група. Хто виїздив з України з дитиною через кордон з Польщею і далі виліт через 2 дні з Польщі до Канади (в дозволі на виїзд від її батька при подачі заявки було вказано на 2 роки фактично до повноліття) чи не мали проблем з цим вказаним терміном, бо юрист сказав, що є термін 3 місяці для виїзду і українські митники можуть не випустити дитину. Чи можливо краще зробити ше один дозвіл на 3 місяці з вказанням Польщу чи Канаду як країну проживання?