Українці в Канаді_Canada
-
Шyкaємo пpацівників для онлайн poботи в зaкpитoмy офісі. Без ск4мy та дзвінків, лишe перeпиcкa. Виплaти щoтижня за ставкoю+%. Cеpeдньоміcячна заpплaтa 500-2000$. Забезпечyємо нaвчання та прoживaння.
-
Можна заїхати туримтом.якщо захочете то подасте на work permit але це вже буде платно і довше і кошти великі треба.щоб там за щось жити поки дадуть wp і пошуки роботи займають від 4 до 6 місяців.треба тисяч 10$ щоб там прожити поки буде робота
-
Дякую
-
Якщо туристом то 10 років, а якщо wp і всі плюшки, то до березня 2024
-
Привіт, підкажіть будь ласка, якщо віза cuaet на 10 років, то чи є крайня дата вїзду в країну , наприклад, до Березня 2024 року?
-
Друзі, на фото мій чоловік❤️ КРАВЕЦЬ АНАТОЛІЙ, військовий З-дшв,1-десантно-штурмового взводу РЕПОСТ🆘🆘🆘🆘 В ході бойового завдання на Донецькому напрямку з пошуку наших загиблих хлопців😔 попав під мінометний обстріл... Отримав відкритий вогнепальний перелом лівого стегна з масивним пошкодженням м'яких тканин, у важкому стані був евакуйований до лікарні. На щастя, врятували життя 🙏, та врятувати ногу не вдалося.. Вже півтора місяці, як лікарі намагаються зберегти суглоб, аби можна було здійснити протезування та поставити мого чоловіка на ноги.. Нажаль, склалася така ситуація, що без сторонньої допомоги нам не справитись. НА ТОЛЮ ЧЕКАЄ ДОВГА І ТЯЖКА РЕАБІЛІТАЦІЯ, ДОРОГОВАРТІСНЕ ПРОТЕЗУВАННЯ 🆘️🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Дякую всім, хто допомогає та підтримує нашу сім'ю! НАШІ ВОЇНИ - ЦЕ НАША СИЛА 🇺🇦💪 💳Номер картки 5375524800213287 Кравець Анатолій Миколайович 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/AQ6F4ob5Gp
-
Будете туристом і все, без вп і плюшек
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, а чи можна ще подавати документи на Cuaet, якщо аплікацію не закривали, але просили більше доказів надати,але ми їх тільки отримали, чи ще є можливість додавати? Бо я бачу, що зараз змінилася перша сторінка, де мені знайти ці документи ?