Українці в Канаді_Canada
-
Викладаю англійську/німецьку, набираю групки та індивідуально, навчання з нуля і вище. Для дорослих та дітей 🔥
-
В смислі змінилася сторінка, все подається у вашому робочому кабінеті. Попереджаю 90/ роблять помилки при подачі додаткових документів: читайте уважно, що і як добавляти, в основному 1 файл пдф, без більше 2 мегабайт, спокійно в нього влазить 30-40 листків з доказами. Знайдіть группу ждуни, там все по це знають. ( Иностранный легион). Скоріше всього у вас сім'я з іноземцем, потребують докази шлюбу(pfl)
-
Добрый день, интересует возможность покупки амер $ или евро с гривневой карты Приватбанка Украины в Ванкувере,Суррее или Лэнгли
-
Поділіться будь ласка контактами хорошого імміграційного консультанта по Онтаріо
-
Дякую
-
Психолог Працюю з: ✔️Вигоранням ✔️Депресією ✔️Відносини ✔️Та іншими запитами Переходь та підпишись, щоб не загубити instagram.com/makaradze_alyona?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка ,якщо термін закордонного паспорту (з візою )закінчується у травні ,зараз вже замовили новий ,чи можливо заїхати у січні в Канаду?чи тільки треба за пів року до закінчення паспорту ?
-
Добрий день. Поділіться контактами гарного юриста по корпоративному праву в Канаді, будь ласка
-
Друзі, на фото мій чоловік❤️ КРАВЕЦЬ АНАТОЛІЙ, військовий З-дшв,1-десантно-штурмового взводу РЕПОСТ🆘🆘🆘🆘 В ході бойового завдання на Донецькому напрямку з пошуку наших загиблих хлопців😔 попав під мінометний обстріл... Отримав відкритий вогнепальний перелом лівого стегна з масивним пошкодженням м'яких тканин, у важкому стані був евакуйований до лікарні. На щастя, врятували життя 🙏, та врятувати ногу не вдалося.. Вже півтора місяці, як лікарі намагаються зберегти суглоб, аби можна було здійснити протезування та поставити мого чоловіка на ноги.. Нажаль, склалася така ситуація, що без сторонньої допомоги нам не справитись. НА ТОЛЮ ЧЕКАЄ ДОВГА І ТЯЖКА РЕАБІЛІТАЦІЯ, ДОРОГОВАРТІСНЕ ПРОТЕЗУВАННЯ 🆘️🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Дякую всім, хто допомогає та підтримує нашу сім'ю! НАШІ ВОЇНИ - ЦЕ НАША СИЛА 🇺🇦💪 💳Номер картки 5375524800213287 Кравець Анатолій Миколайович 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/AQ6F4ob5Gp
-
Доброго дня! Шукаю репетитора з математики для хлопчика 9 років. Два рази на тиждень. Оплата $30 за годину. Підручники та додаткові матеріали є. Заняття в Summerland.Для подальшого спілкування пишіть в лічку.Чекаю))
-
Добрий день! Мене звуть Ірина і я зараз українська студентка United World College Costa Rica, де навчаюся на повній стипендії. Я проходжу курс з предмету «Глобальна політика», де моїм завданням на літо є персональна волонтерська активність. Тема мого проекту «Наскільки неурядові організації покривають потреби українських біженців у Канаді?». Моїм завданням є провести інтерв‘ю з представниками організацій, волонтерами та українсткими біженцями , які отримала підтримку в будь-якому виді від цих ГО. Ці інтерв‘ю займатимуть максимум 15-30 хвилин Я буду дуже вдячний якщо Ви б могли допомогли мені з цим проектом та дали інтерв‘ю , або ж поділилися контактами організацій. Очікуюю на відповідь, Ірина [email protected]