Українці в Канаді_Canada
-
Я всім серцем хочу вірити, що так все і буде, бо невпевнена, що встигнемо до 31.03.23. Я надіюся на це. Але мене трохи зневірює те, що позначка CUAET ставиться в ворк перміт в першому аеропорту, тобто як офіцер знатиме, що ми прилетіли по цій програмі, на візі нема ж позначок? Ще раз повторюся, що я також надіюся, що все буде як ви говорите.
-
Програма працює до 31 березня 2023 року. Що означає працює? Це означає, що заявки приймаються по цій програмі на ворк візу терміном на 3 роки з можливістю працювати в Канаді 3 роки. Працювати можна тільки, якщо маєш дозвіл ворк перміт. Тож всі, хто подасть заявку до 31 березня отримають ворк візу на 3 роки і при в‘їзді в Каналу ворк перміт. Якщо ви подасте заявку 31 березня, то візу отримаєте десь в червні. Але ви будете під програмою CUAET. І згідно цієї програми отримаєте ворк перміт. Навіщо влаштовувати кіпіш, що треба в’їхати до 31 березня 2023 року? Це не написано ніде!!!
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка,по прильоту до Канади потрібно пройти медогляд протягом 90 днів.А що потім,як що не прийшов?Я походила їого ,як тільки прилетіла,заплативши 260$,отримала RAMQ.Але не здавала флюорографії,як всі кажуть.Тому не можу пойняти,це той медогляд ,чи потрібен якийсь другий і потрібен якийсь документ після нього?Дякую
-
ні, нема гарантій. Ми всі так думаємо, бо типу є віза ворк, але віза це дозвіл вам перетнути кордон, а ворк перміт це дозвіл на роботу і він не дорівнює візі ні ворк, ні візітер. Це питання обговорюють кожного дня тут і в інших групах. Навіть телефонували в консульство та IRSs, відповіді від одних і тих самих служб різні, там дівчатка теж 100% не знають. Хочете гарантій їдьте до 31.03.23, якщо є можливість.
-
Але потім заїхати можна всерівно та працювати
-
На даний момент програма CUAET діє до 31.03.2023 року.
-
Хоча є сумніви з приводу цього твердження
-
Я розумію, але вище люди пишуть що після 31 березня не будуть давати ворк перміт! Тому ми і зробили ворк візу одразу )
-
Незалежно від типу візи, visitor або work, work permit отримують всі без питань.
-
Я з вами не сперечаюсь і навіть не збиралась. Я подаю інформацію зі свого досвіду. Ви зі свого.
-
А собі ми зробили ворк візу, щоб не було потім проблем коли заїдем в канаду! Щоб дали ворк перміт
-
Я своїй мамі та дітям вклеїв пару днів назвд
-
Зараз дають візітор візу також
-
Значить. Про ці зміни було зазначено на офіційному сайті. В будь-якому разі віза може бути до кінця дії паспорта, а дозвіл на роботу на 3 роки.
-
Всім це і дорослим і дітям. Значить ви анкети до липня подали, тому і до кінця дії паспорта.