Українці в Канаді_Canada
-
Або спробуйте зателефонувати їм
-
Наскільки я знаю
-
Прийдеться їхати в Торонто (
-
Я би казав їхати у аеропорт де отримували перміт
-
Та сама історія була в мене, не зміг отримати SIN, як сказали співробітники Канада Сервіс могу воркперміту не має в базі і рекомендували мені їхати до аеропорту. Але дивне те що, по воркперміту я вже тримав допомогу (отже воркперімт дійсний) і з цим не було проблем, я думаю якась проблема з боку Канада Сервіс, я їздив до аеропорту 2 рази, ніякого сенсу це не мало, бо міграційний офіцер сказав мій воркперміт в нормі, він в базі є. Тому я просто подав на SIN онлайн і отримав в кінці тижня поштою, жодних проблем, а поки чекав на нього я вже працював, це не заборонено, якщо за 3 дні до початку роботи податись на SIN онлайн.
-
Чекайте мінімум 24 години після отримання до 36 після чого йдіть у сервіс Канада мусить вийти , як не получится їдьте у Імігрейшн до аеропорту( де його робили ) і вони замінять
-
Скільки пройшло часу з отримання ?
-
Підкажіть, будь ласка, у когось з Вас була ситуація, щоб work permit не зареєстрували в базі? Якщо так, скільки часу чекали на переоформлення? А то я прийшла на sin подаватися та з'ясувалось, що мій permit недійсний. Шукаю тих, хто попав в таку ж халепу, щоб хоч зрозуміти, як це далі буде виглядати
-
Но насколько я знаю красный крест продолжает помогать со многими другими вопросами.
-
Мы были по поводу сим карт,терминал 1,уровень G,там стоят ребята от Fido и Rogers,там не далеко от них,но мы к ним не обращались,уже сняли дом,если что,спросите у ребят из фидо,там всегда есть руско -украиноговорящие.
-
Мы сейчас в в Миссисага.
-
Можете подсказать На каком другом месте? Где их искать в аэропорту? К ним много людей было?
-
Были впятницу в аэропорту,вместо красного креста другая организация на другом месте,это в Торонто. Как в других городах не знаю.
-
Номери підтримки Українців по програмі CUAET Telephone: +1 613-996-8885 Email: [email protected] SMS: +1 613-686-3658 WhatsApp: 613-909-8881