Українці в Канаді_Canada
-
Написано было что по Украине
-
Так по какому времени 17-00? По украинскому, канадскому, европейскому?!
-
🇨🇦Оренда житла в Канаді шахраї🇨🇦 Зазвичай ціна і умови дуже привабливі. Ціна від ринкової може бути на 20-30 відсотків нижчою. У більшості випадків після того як «клієнт» відгукнувся на оголошення, з’явиться вимога вислати гроші через Western Union, MoneyGram або подібні. Вам розкажуть історію чому дешевше і чому треба терміново переказати гроші, бо «піде», але ви такій/така чудовий/чудова що тільки для вас ця квартира зі знижкою. Звичайно ні житла, ні грошей ви ніколи не побачите. Особливо тяжко не через втрачені «якісь» $1000 на депозит, а те що житла нема і невідомо куди йти і що робити. Перевіряйте чи житло взагалі існує (Google адресу), Google email, ім’я людини. Читайте уважно відповідь. У більшості шахрайських схем вам розказують якусь незвичайну історію. Чим більш заплутана історія, тим більше шанс що це шахрайство.
-
Мені пфсля цього повіломлення прмйшло ще одне смс , з глобала щр вони відправляють курєром
-
Вам треба зателефонувати на лінію гарячу та дізнатись
-
Це означає що з консульства їде в ВФС глобал
-
Точно вам підсуажу
-
Зараз я подивлюсь як в мене було
-
Чекайте)
-
Ну так вони ще розглядають
-
Вам має смс прийти, що потрібно прийти та забрати, а вам на скільки я розумію прийшла смс що вони розглядають