Українці в Канаді_Canada
-
Доброго времени суток! Ребята которые давно в Канаде, такой вопрос, как обстоят дела со слуховыми аппаратами в Канаде, есть ли в свободном доступе,(как в европейских супермаркетах) доступ к батарейкам и прочей атрибутике, понятно на первое время я возьму с собой, но как в дальнейшем? Или всё-таки запастись в Европе, буду благодарна за ответ 🙂всем хорошего времени суток!
-
Добрый день! Подскажите, кто выезжал с ребёнком без второго родителя? Второй родитель будет уже в Канаде Какой документ нужно сделать? Заранее благодарю!
-
Усім привіт Таке питання Є хтос хто проживає не далеко від пошти ?( у Канаді ) Потрібно купити одну річ Звісно доплачу ща допомогу
-
Хто відправляв паспорт на вклейку в Німеччину/ Дюссельдорф? Скільки по часу займає вклейка та чи можно приїхати і віднести самому паспорт без курьєра ?
-
Підкажіть, будь ласка, ким можно відправити паспорти на вклейку у Варшаву
-
Дякую! Пошукаю.
-
Дякую вам
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка не можу зайти в особистий кабінет ircc, скажіть ця проблема тільки у мене чи сайт завис?
-
Всім доброго дня!!! Прилітаємо 15 грудня в Калгарі - 4 дорослих. Шукаємо квартиру і поки що нічого не виходить...буду вдячна за будь яку допомогу!!! Всім велике дякую!!!
-
Доброго дня. Моя подруга відправила до Варшави паспорт на вклейку і трохи затупила, забула про лист-дозволення на обробку даних. А також не подумала, як буде забирати і не оплатила кур'єра назад. Що їй зараз краще зробити, щоб виправити ситуацію? Можливо дослати ще одного листа? Чи треба кудись дзвонити, щоб попередити?