Українці в Канаді_Canada
-
Є два шляхи для отримання PR - федеральний і провінційний. Через провінційний ви все одно підете по шляху федеральному, трохи довше, а може і зовсім довго. Але, якщо ви подалися на PR то вам мають і продовжити OWP (ворк перміт) на період розгляду позитивного чи негативного рішення по PR, навіть, якщо чекати будете після його закінчення. Це якщо коротко. То складне питання і не одного речення. youtube і canada.ca закриє всі ваші питання.
-
А що означає провінційна номінація?
-
Наприклад, Ньюфаундленд одразу після job offer можете податись на провінційну номінацію, скажімо через місяць, а не рік як в більшості.
-
Сообщений много, не всегда удается найти. Вы уж простите тех, кто повторяется.
-
CEC один рік
-
Используйте поиск в группе, я уже писал сроки
-
Я вас зрозуміла. 2 може й нормально, а 1 - мало, з урахуванням, що треба як мінімум 1 рік попрацювати (виключення пару провінцій, де півроку, але це вже галопом), а спочатку час урахувати на пошуки...
-
Це наслідки хитрих українців, які їдуть по 3000cad і назад. Думаю будуть "покращення" - анулювання віз хто отримав і не заїхав, як от вже повертають сплату за візові послуги, в тому числі і оплату за біометрію. Продовжити можливо буде на загальних засадах через роботодавця. Насправді і два роки достатньо аби податись на PR - провінції дозволяють. Головне, щоб був процес. А от скільки будуть розглядати - то вже інше питання.
-
А чому візу видали менше, ніж на 3 роки? І як можна продовжити ворк перміт до 3х, у кого на рік або менше ніж на 3? Є якийсь вихід, що кажуть? Чи треба виїхати буде, бо за такий короткий срок не зробити PR
-
Скажіть, будь ласка, якщо паспопт дійсний до квітня 2024 року, візу вклеять відповідно до 2024? Тоді в аеропорту дадуть воркперміт до квітня 2024, а не на 3 роки? Виходить, в Канаді можна буде лишатися до цієї дати, коли ворк перміт діє? Чи все ж таки дадуть в аеропорту на 3 роки перміт, не залежно від терміну дії візи?
-
Добрий день! Хтось відсилав паспорт по Іспанії на вклейку візи в Мадриді? Скільки коштувала доставка кур'єра? На сайті є два тарифи на одну і ту ж послугу, телефон не беруть. Скільки ви чекали часу, поки вклеювали візу? Дякую!
-
6 нед, Бухарест. Но ребёнку жду ещё