Українці в Канаді_Canada
-
Я не розумію хто ведеться на таке. На крайній випадок є перевірені турфірми, які перепрофілювалися на допомогу в видачі канадських, американських віз. Та і старі візові центри є (не маю на увазі VFS). Ну от якщо з американською візою складнощі, то з канадською взагалі не має проблем з подачею. Зараз спрощено - навіть мінімум документів потрібно. Останній раз 3 тижні тому робив заявку для родичів - підвантажив тільки закордонний паспорт зі сканів, все інше в інформативному порядку (серія, номер, роки видачі і т.д.). Заявку одобрили минулого тижня поки одній людині з запитом на паспорт (після 60 не потрібно здавати біометрію).
-
Що конкретно неправильно заповнили? Змінити інформацію ви можете через форму натиснувши "tell us more".
-
100% , просто нереально після такого комусь вірити
-
Та да, ціни просто космос! Але кому спішиться той буде платити🤷♂️
-
Знайдіть цю групу в тік току
-
У нас с женой та же история! Мы получили на вклейку, а дети нет. Нас посоветовали написать в кризис форму, но пока ответа нету …
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, буду передавати в Польщу паспорт на вклейку візи. Відсилати будуть у Польщі, на конверті писати польський адрес особи ,яка відсилає ( по факту я буду в Україні).Чи хтось так робив?
-
Дякую, зрозуміло. Але наразі хочу відправити паспорт на вклеювання візи, але не розумію вкладати чеки та фотографіїмоїх дітей
-
Буде документ Single Journey Travel Document. Зверніть увагу, що SJTD без закордонного паспорту не є документом для перетину кордону з країн, які позначені темним квадратом у передостанньому рядку. Це пояснення стража гранічного у Варшаві. Отже, без закордонного паспорту, але маючи на руках SJTD, ви не зможете полетіти з Варшави до Канади навіть прямим рейсом. Що стосується відправлення з інших краін - це питання до прикордонників тих краін.
-
Я так розумію , що можливо будуть окремі листочки
-
Дітей не вклеєно до паспорту