Українці в Канаді_Canada
-
Добрий день! Які треба документи щоб дитину зарахували до школи в Канаді в Ванкувері, що потрібно перекласти на англійську мову?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хтось самостійно відвозив паспорт в VFS Хельсінкі? Як можливо забронювати час? Чи можливо приїхати просто так? І ще хотіла спитати, які є кур'єрські доставки з Талліна в Хельсінкі?
-
А, так я чула про Львів, тут я не знаю, вибачте)
-
Ви самі можете забронювати місце, у Кракові, наприклад, вільних місць було багато, але все залежить від країни куди ви подаєте на біометрію
-
SJTD без закордонного паспорту не є документом для перетину кордону з країн, які позначені темним квадратом у передостанньому рядку. Це пояснення стража гранічного у Варшаві. Отже, без закордонного паспорту, але маючи на руках SJTD, ви не зможете полетіти з Варшави до Канади навіть прямим рейсом. Що стосується відправлення з інших краін - це питання до прикордонників тих краін.
-
Але чи може мені хтось підказати чи є тут людина, котра зараз фізично знаходиться в Каунасі,Литва, чи замовляли ви послуги кур'єра для відправки паспорта на вклейку до Польщі? Якщо такі є, будь ласка поділіться кур'єрською службою ? буду вдячна)😊
-
Дуже добре, я вам вдячна що вчасно забанили, але згодьтеся було весело))))