Українці в Канаді_Canada
-
-
Доброго вечора. В листі про підтвердження заявки є посилання, щоб визначити час очікування. Чи в когось він співпадав??? В мене 74 дні з моменту здачі біометрії. Дякую
-
Дякую.
-
Дякую, зрозуміла.
-
Він має вас удочерити, тільки тоді можна подавати як сім’я. Зараз по факту ваша сім’я це мама, тому вам потрібно подаватися разом. + якщо ваш тато в Україні вам потрібно дозвіл на те що він дає дозвіл на виїзд, якщо вам немає 18 років
-
есть вопрос по заполнению анкетьі, Я хочу вьіезжать со своими родителями. Мама и отчим (документа об удочерении нет). В форме просят предоставить информацию о семье, я могу вписьівать отчима как отца или по нему нужно отдельно подавать анкету? с мамой они в браке, есть свидетельство о браке
-
Добрий день. В мене теж те саме запитання. Чи буде потрібна українська Id картка в Канаді? Може щось знає про це?
-
Добрый вечер! Извените за беспокойства пожалуйста. Хотела у вас спросить. Я подала заявку на Канадскую визу мне пришло письмо мы записались на биометрию . Подскажите что дальше .( переводы документов надо.?) Проста много информации но а как правельно что делать . Можите рассказать как вы делали и что пожалуйста.
-
А можете більш детальніше розповісти що це за медогляд? Бо ми зараз у Туреччині з батьками і дітьми, нам потрібно робити зазделегідь цей огляд?
-
І це не залежно в якій країні робити пересадку ( члена ЄС чи ні)?
-
Щиро дякую за відповідь)
-
Дякую за відповідь