Українці в Канаді_Canada
-
Дякую, і останне питання, якщо я заїду з фоіл лесс, а потім знову подамся на візу, мені можуть відказати, мені буде потрібно повернутися? Чи я зможу залишитися з ворк пермінт на 3 роки?
-
А з фоіл лесс дадуть ворк пермінт на 3 роки?
-
А по прилету в Канаду можно вклеить?
-
Ставлять штамп та дають лист))
-
Аргументують тим що потрібно одержати код, пройти мед комісію і потім ще раз подаватися, маючи ці документи. Ми це все зробили чекаємо уже місяць на оригінали даних документів
-
У аеропорту Торонто всі хто прилетів по програмі cuaet одержали заборону на роботу, візу вклеїли тільки на терміт дії програми без виїзду на три роки ( незважаючи на те що вже була вклеїна мульти віза на 10 років), а дітям заборона вчитися у вищих учбових закладах
-
Підкажіть будь ласка, хто вже зняв заборону на роботу по work permit?
-
Сайт благодійної організації, яка надає допомогу, в тому числі українцям ( оформлення документів, пошук роботи, безкоштовні курси вивчення мови і т.д.) Шукайте найближчий офіс у вашій провінції . Для зручності перекладу відкривайте в Google chrome www.ymca.ca/who-we-are/about-us/find-your-ymca
-
Дякую широ
-
А маю значення в який термін подати на вклеювання візи,чи є якісь рамки,тобто місяць,чи можна це зробити на протязі тих пів року?
-
Вам дали фоіл лесс на пів року і ви до цього часу маєте в'їхати в Канаду, або відправити паспорт на вклейку візи - мені дали до кінця дії паспорту. Якщо ви не вклеєте і не полетите до Канади, до кінця дії фоіл лесс, то вам треба буде знову подаватися на візу. Якщо віза буде вклеєна, то можете летіти весною, поки діє ця програма. По прильоту, в аеропорту вам відкриють ворк пермінт на 3 роки.
-
Я правильно зрозуміла,у вас була електронна віза на пів року?Якщо так,то який термін дають щоб вклеїти в паспорт нормальну?дякую,бо я чула що тільки на протязі місяця можна подавати на вклеювання