Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 42.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t370643290T Offline
    t370643290T Offline
    вел🍄
    wrote on last edited by
    Я вже в канаді місяць майже, але не хочу залишатися в цій провінції(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    З вокпермітом можете працювати будьде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,хто має телефони ,адресу ,всіх фінансових,допомог в Торонто,а також де можна оформити страховку ,кід для подачі на банківську карту, який є кращий Банк для українців ?Як подати і куди на імміграцію?які є сайти людей в Торонто які можуть прийняти українців з котом на якийсь невеликий термін життя до себе,на яких сайтах можна шукати працю без знання мови ?куди можна звернутись, щоб отримати безкоштовну допомогу перекладача! Які сайти можемо звернутися безкоштовно, щоб вивчити мову і отримувати стипендію- а також : обрати і вивчити професію?на якому сайті краще шукати житло з твариною?Дуже вдячна за інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nata
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,хто має телефони ,адресу ,всіх фінансових,допомог в Торонто,а також де можна оформити страховку ,кід  для подачі на банківську карту, який є кращий Банк для українців ?Як подати і куди на імміграцію?які є сайти людей в Торонто які можуть прийняти українців з котом на якийсь невеликий термін життя до себе,на яких сайтах можна шукати працю без знання мови ?куди можна звернутись, щоб отримати безкоштовну допомогу перекладача! Які сайти можемо звернутися безкоштовно, щоб вивчити мову і отримувати стипендію- а також : обрати і вивчити професію?на якому сайті краще шукати житло з твариною?Дуже вдячна за інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t816286022T Offline
    t816286022T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Привіт!🫡Ми чекаємо тебе в нашому Едмонтон🇨🇦 чаті! Товаришуємо, спілкуємось, обговорюєм важливі життєві теми, знаходимо друзів, а також все що зв’язано з CUAET та подальшою міграцією до Альберти, міста Едмонтон!🇨🇦🇺🇦 t.me/ukredmontonchat Також маємо телеграм канал Едмонтон, де ми лишаємо оголошення про роботу, інструкції по оформленню документів в Едмонтоні, важливі заходи які відбувають в місті, контакти різних людей які полегшують життя (імміграційні адвокати, допомога в перевезенню меблів, тд.тп.) t.me/ukredmonton Instagram❤️ instagram.com/ukr_edmonton
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V N
    wrote on last edited by
    Так там наче можна було вибирати, що ще не оприділився з провінцією конкретною, то я і не вказувала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    То добре.бо нам видали вокперміт в онтаріо а приїхали в альберту.то мусіли їхати в аеропорт,щоб дописали римарку.а це лишній час і гроші
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V N
    wrote on last edited by
    Так, не дуже приємно все це. Як вам Альберта? в мене 80% знайомих, і далеких знайомих вибрали Альберту, то я навіть не знаю куди їхати моле теж в Альберту🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    Спокійніша і дешевша,як інші провінції.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Добрий день! То офіцеру треба сказати де збираюся працювати чи жити? Щоб не повертатися в аеропорт?! Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t2097594295T Offline
    t2097594295T Offline
    Vv V
    wrote on last edited by
    Якщо Ви раніше пробували виграти то Вам прийде лист на мейл де можна заповнити свої дані та вони вже розглянуть кому давати ті квітки . Тому що де я дуже кмітливі ті квітки продавали!!! Поки наприклад не було візи, можно без перетин заповнити, а потім я не знаю як ще назвати тих людей наробили ботів які автоматично хорали білети, і цю лавочку прикрили.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6034950525T Offline
    t6034950525T Offline
    Ксения
    wrote on last edited by
    дякую отримала !! Дуже допомогли, в такий складний час!!❤️🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HIAS - Право на Захист 👥
    wrote on last edited by
    ‼️Грошова допомога біженцям та всім українцям від міжнародного фонду‼️ ‼️"HIAS"‼️ 11.02.2023 ухвалено рішення завдяки філіалів "HIAS" в Україні, та головному офісу в Київі, зробити виплату соціальної допомоги у розмірі 2200грн, цю виплату можуть отримати ті, хто вимушено виїхав до іншої країни або залишився вдома, неважливо брали вони статус біженця, чи ні. Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. Адреса для отримання: next.privat24.ua/hias-help - PRIVATBANK ✅ За будь якими питаннями, звертатися треба до волонтерів у особисті повідомлення - Доброго Ранку🌅 #HIAS#ukraine #nowar #всебудеУкраїна #rokada #ЗСУ #Азовсталь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    Жити і працювати скажете.але якщо Ви їдете в ту провінцію,яку вказали в заяві,то нічого не потрібно говорити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Atom
    wrote on last edited by
    Мені здається, що вказана інфо в заявці по провінції, немає ніякого впливу на wp. Wp не має обмеження в якій провінції починати працювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, хтось заповнював форму Details of military service? Зробила анкету для тата, він служив в армії в молодості, зараз прийшов лист заповнити детальніше про службу в спец. формі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t370643290T Offline
    t370643290T Offline
    вел🍄
    wrote on last edited by
    А health card треба буде робити в іншій провінції теж?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Добрий день. Пiдкажiть будь ласка, де можна купити гречку у Квебеку або поблизу нього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E.K.
    wrote on last edited by
    😷Сертификат вакцинации в дию без предоплаты 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩‍👧‍👦Делаем сертификат детям
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags