Українці в Канаді_Canada
-
Хто знає як краще знайти квартиру в Монреалі? Оголошень багато, але рівень мови А1. Можливо є україномовні або російськомовні ріелтори
-
Я незнаю.знаю тільки як вокперміт виданий для одної провінції,а Ви в другій,то треба ,щоб офіцер провінції,в якій знаходитесь зробив поправки в перміті.а якщо вже є всі документи і хелст карта в одній провінції,а Ви переїзали в другу,то вже там напевно дізнаєтесь,чи щось треба змінювати
-
Вітаю! Хто стикався з такою ситуацією: громадянка України отримала візу по CUAET. Тепер заповнюємо заявку на чоловіка, громадянина Польщі. І система пропонує оформлювати йому еТА і не пропускає далі. Що робити в цій ситуації? Якщо оформити еТА, чи дадуть йому ворк перміт по прильоту?
-
Добрый день Скажите что вы делали, есть ли у кого-то такая же ситуация. Я сейчас нахожусь в Канаде, прилетела 8 сентября. В паспорт мне вклеили Vizitor визу, с разовым въездом. Сейчас находясь в Канаде, хочу вклеить визу на три года или до конца действия паспорта. Кто-то уже в Канаде подавал на визу и вклеили?