Українці в Канаді_Canada
-
Bulk Burrel я там купляла сухофрукти
-
Слава Україні! Ми студенти 2-го курсу Українського католицького університету програми "IT та бізнес аналітика" працюємо в рамках проекту, що має на меті створення мобільного додатку, що надає необхідну допомогу та актуальну інформацію українцям за кордоном. Проект розвивається за участі почесного консула Владислава Ртіщева та компанії Devlight. Щиро запрошуємо пройти невелике опитування (середній час проходження 3 хв.), що дасть нам змогу краще зрозуміти потреби українців, що виїхали за кордон. Цим ви допоможете не лише нам, а й кожному українцю за кордоном. Також будемо дуже вдячні за відповідь на останнє питання! forms.gle/sGmNFTuwkPvZe4Va9
-
🔥 Всім привіт. Тре допомога. Напишу і сюди. Писати в особисті, якщо є конкретні пропозиції чи якщо цікавий проєкт чи такий продукт. Отже. Поки вже не на передовій, то з серпня виникла ідея, що може бути корисною. Суть - створити продукт, а частину коштів за нього спрямувати в український фонд United24 (хто не в курсі, саме цей фонд має знамениті програми "Морські дрони", "Армія дронів", "Відбудова України", "Карети швидкої", "Розміновування"). 👉Суть. Може в когось є якісь добрі знайомі, що мають громадянство країн зі списку Кікстартер та хочуть прийняти участь в проєкті створення настільної гри. Вже писав це в чати діаспори нашої. Поки шукаю всіх бажаючих. 💥Коротка інфа. Гра буде складатись з кількох випусків-серій. Перша - найпростійша, аби створити комьюніті. Перша гра дерев'яна, настільна. Друга картонна настільна. Третя, якщо підуть всі попередні, ціла екосистема. Там тре будуть програмісти тощо. Щодо першої. Щодо команди. Нікого, крім мене і кілька друзів згодні допомагати. Дизайну немає, але там прості елементи. Є дівчина, що погодилась допомогти з дизайном, але радий буду всім. Також є український виробник, що надав попередню згоду щодо виготовлення гри пр макету. Щодо опису. Немає опису. Хоча правила першої гри прості. Знаю англійську, але нетів спікерс вітаються. Тематика гри: екологія. Щодо необхідного. 0. Бажання допомогти Україні і надати беккерам гарну гру, що навчає з цікавістю. 1. Хтось чесний, хто має громадянство з переліку кікстартеру, хто зареєструє проєкт і не спробує втекти з грошами. 2. Частина коштів піде за планом і попередньою домовленістю на рахунки офіційного фонду United24. 3. Бажано,щоб ті, хто в команді мали екологію цінністтю. 4. Активні комунікації з беккерами. 5. Б.-які ідеї, але швидко на етапі 1 гри, бо саме з неї частина грошей допоможе українцям. 6. Якщо є знайомі з оподаткування, з програмування, створення застосунків, бажано саме dApp, буду радий таким людям. З повагою, Ден
-
Невелике прохання від адміністрації групи :) будь ласка знизьте рейтинг цій компанії g.co/kgs/R5BwwG власниця Світлана, з росії, систематично дурить українських дівчат та не виплачує їм гроші за роботу, вже цілий рік люди скаржаться на неї. Дякую за увагу
-
Доброго дня підскажіть як зараза с допомогою в аєропорту і розсилають до опелів ? Можливо хтось прилітав нещодавно
-
❗️Підкажіть яку валюту краще везти? Американські долари чи євро? Що вигідніше міняти та де саме?( аеропорт чи вже десь в місті)? Або можливо хтось надішле курс долара/євро? Та карточки якого українського банку порадите використовувати в Канаді? Щоб не була велика конвертація/вигідний курс Наперед дуже вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Та во всем мире так, только не депозит а кредитку просят, чтобы если вдруг что не рассчитался за мини бар или сломал, то снимают с 💳 кредитки, тут не при чем украинец ты или болгарин или цыган
-
так я це і написала - брали зі всіх відвідувачів. Я точно не знаю, чи вони знімають чи блокують цю суму, то не має такого значення. Я маю на увазі, що якщо з наших не брали напочатку депозит в готелях на безкоштовне тимчасове поселення, то , як тут кажуть, потім начали брати чомусь.
-
знайома (вже тут), постійно каже "срана індусня", а у сестри на роботі на міні-паті колега-китаєць приніс якусь свою національну страву, куштували всі, і індуси і французи з колумбійцями, окрім двох ''наших'', вони скривились і сказали - ''фууу,я нє буду есть ето кітайскоє гавно''. і це люди приїхали почати нове життя у мультинаціональній країні!.. так що мені теж дуже часто соромно за таке і мені такого ніколи не зрозуміти.