Українці в Канаді_Canada
-
-
Невелике прохання від адміністрації групи :) будь ласка знизьте рейтинг цій компанії g.co/kgs/R5BwwG власниця Світлана, з росії, систематично дурить українських дівчат та не виплачує їм гроші за роботу, вже цілий рік люди скаржаться на неї. Дякую за увагу
-
Скажіть будь ласка чи видають новий work permit без обмежень після проходження медогляду і де саме? Зокрема у провінції Альберта.
-
Вчора прилетіла 11:00, к 12:30 вже пройшла всі формальності та отримала WP
-
Хто недавно переїхав - як швидко зараз отримували допомогу 3к і яка взагалі там процедура?
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч 8-9 подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!
-
Доброго дня, я Олександр , пишу пам'ятні на замовлення вірші та пісні недорого, замовляйте як про себе коханого, так і ексклюзивні, на дні народження, весілля, розлучення як іронічні та ліричні. Якщо знайдете замовлення відповім подякою. Емоції та пам'ять назавжди пишіть у личку скину приклад
-
Доброго дня, візьму клієнтів на повне СММ просування(цікавить бьюті ніша). Можу надати разову послугу - оформити візуал/шапку/хайлайтс. За деталями пишіть в ЛС.
-
Всім привіт. Запрошую на професійні уроки вокалу В нашому житті ми часто відчуваємо,що не вистачає енергії на буденні справи. І це зовсім не дивно, бо нашому світі так багато того, що потребує наших ментальних сил. Проте витративши ресурс на роботі, дома, необхідно вміти його поновлювати. Заняття вокалом точно допоможе, адже всім відомо, що людина проявляється через голос. В нашій роботі ми використовуємо дихально - медитативні практики, які дозволяють розслабитися, відновитися, та повернутися до свого життя наповненим.Адже якщо я звучу - значить я існую. Записуйся вже зараз. І ми поринемо разом в світ твоїх власних звуків. Перший урок безкоштовно. )🙂
-
Кажуть, що отримують швидко допомогу. Але особисто я ще досі не зробив SIN, а у чергу у банк CIBC, щоб відкрити карточку мене записали майже на місяць вперед. А без картки на допомогу не подаються.