Українці в Канаді_Canada
-
Друзі цікавить питання до якого числа і місяця офіційно виплати в 3000 доларів чи дають отель на два тижні в Торонто з харчуванням безкоштовний і де отримувати w p якщо ми будемо Летіти через Монреаль в Торонто?
-
????
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний уроки з: математики 📏 англійської мови👒 підготовки до школи 🏢 Підготовка до НМТ/ЗНО📈 Дітки до 17 років 👧🧒 Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Дорослі, вас ми також не залишимо без знань🥹 курси для доросли- Пайтон від 17 років та англійська мова👀 Наші курси варто спробувати! Пишіть, будь ласка, в приват)✍️
-
Готуйтесь, може бути питання, куди ви потратили гроші і тдд
-
Це якщо справа в Університеті, а так якщо заради грошей то я думаю що не приймуть обратно
-
Ну ви можете відкрити ворк перміт і поїхати в країну ЄС, якщо чекати гроші, то це мабуть 2 неділі
-
Добрый вечер, если кому-то необходимо жилье (житло) в Калгари - пишите, в нашем доме, есть квартира - 3 спальни, одна ванная комната. Адрес 1717 28 Ave SW, цена 2400 CAD в месяц + электроэнергия и вывоз мусора. Можно писать мне или звонить хозяйке +1 403 710 4442 - Афаф (разговаривает по-английски) Ссылочка на объявление: www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/apartment/3-bedrooms/south-calgary/pet-friendly/53418
-
Шановні батьки‼️ Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок для дітей до 17 років🔥 Напрямки: ▪️Програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python) ▪️Математика ▪️Англійська мова ▪️Підготовка до школи Уроки проходять на платформi з вчителем📲 Не прогавте можливість розкрити потенціал вашої дитини! За подробицями пишіть в дірект💌
-
Kannst du meine Einladung annehmen, damit ich ein kostenloses Geschenk erhalte? temu.com/u/enSRqtiK9Mz05GHp
-
Народ що треба і скільки часу щоб оформити виплати в Канаді?
-
-
Добрий ранок! Третій день не можемо зайти на сайт консульства в Едмонті. Може хто знає, в чому справа. Всім дякую за відповіді.
-
25 листопада 2023, 18:00 Хода зі свічками на 90ту річницю Голодомору (Silent Protest MTL UA / JUQ MTL) 25го листопада в день пам'яті жертв Голодомору, ми запрошуємо всіх приєднатися до ходи і церемонії вшанування пам'яті тих мільйонів українців, що були заморені Радянським режимом 90 років тому. 📍Зустрічаємось на Площі Dorchester 🕰 18.00 🕯Беріть з собою свічки і прапори🇺🇦 🔹Рушаємо ходою від Dorchester Square до Square Phillips, щоб бути максимально помітними і привернути увагу людей сторінки історії України, яка для багатьох є невідомою 🔸Церемонія вшанування пам'яті жертв Голодомору і віче на Площі Phillips: Ми запрошуємо вас розказати історію своєї родини часів Голодомору, поділитись думками стосовно цієї трагедії і її наслідків. Ми будемо вдячні за ваше висвітлення цієї події в своїх соціальних медіа. Відмічайте в свої дописах і сторіз організаторів @silentprotest_mtl_ua та @juq.mtl Використовуйте хештег #ShineALight та #IBelieveInUkrainesFuture СТОРІНКА ПОДІЇ (FACEBOOK)
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). 🌸Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео!