Українці в Канаді_Canada
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи надають безкоштовне житло в вихідні дні коли прилітає в Аеропорт? Чи краще в будні летіти?
-
Гайз, привіт! Прилітаю у Торонто в середу, щось треба роздрукувати з документів що мені присилав IRCC чи тільки паспорт з візою і все?
-
Шановні батьки‼️ Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок для дітей до 17 років🔥 Напрямки: ▪️Програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python) ▪️Математика ▪️Англійська мова ▪️Підготовка до школи Уроки проходять на платформi з вчителем📲 Не прогавте можливість розкрити потенціал вашої дитини! За подробицями пишіть в дірект💌 @sofiasydorenkoo
-
Доброго дня До якого числа треба залетіти до Канади, щоб отримати одноразову допомогу? Закінчують виплачувати 31 березня 2024.
-
Хто в останній час продовжив паспорт дитині, OHIP, і STUDY PERMIT для школи. Ваши крови. Дякую
-
Добрий день! Мене звати Олександр. Якщо в Канаді ви працюєте у рекламній сфері, або займаєтесь продажем комп'ютерного та аудіовізуального обладнання, можливо вам буде цікаво заробляти разом з нами просуваючи наше програмне забезпечення. Інформація за посиланням: info.advision.digital/ua/partnerstvo/ Якщо зацікавлені в співпраці, то пишіть особисті повідомлення. Дякую за увагу!
-
✈️Запланований рейс з України. Потрібно: 🔋 Стіки для айкос/гло (heets/neо/fііt) 🩹 Сигарети (будь-якої марки) 🧪 Ельф бари (палочки, рідкі, кальян) 🌡️ Ліки (рецептні / не рецептні) 📱 Техніку (побутову, смартфони, ноутбуки, гаджети, периферію) 💋 Косметику, філери, ботокс Особисті повідомлення для замовлення 📝.
-
Народ всім привіт! Дуже потрібна Ваша допомога, чи може хтось підсказати якісь коледжі в Канаді (не так важливо де саме) які коштуватимуть -+9000$ на рік? Буду дуже вдячний! 😌🙏
-
MUN st. John's. Ціни на сайті університету. Але дивлячись яка програма, ступінь.
-
О чудово! Зараз гляну