Українці в Канаді_Canada
-
Йобані шахраї😡
-
Всім доброго дня!Хто скаже чи стикався,закінчується паспорт за три дні чи є можливість продовжити?
-
Усім привіт,таке питання маю візу візітор по програмі CUET але потрібно було воркер ,чи можу я по приїзду в Канаду отримати ворк ,або якісь документ,якщо так то де і як його можна отримати і скільки часу він робится і на скільки часу даєтся.дякую за відповідь.
-
💫Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? 👩💻Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) 👩💻Також курси англійської, та математики допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні 💌Запишіться на пробний урок вже сьогодні Пишіть в особисті повідомлення
-
Можливо
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: ❤️BINANCE ✨OrangeMoney 💎Paxum Bank ❤️WISE eu +IBAN/Busines ✨MOONPAY 💎Cec Bank ❤️OKX ✨DtsMoney 💎Xapo Bank ❤️PAYONEER ✨Epn net 💎Worldremit ❤️Paypal old/Busines ✨Remitly 💎Allipay ❤️WIREX ✨Icard 💎Paysend ❤️BYBIT ✨Paxfull 💎Revolut ❤️MEXC 💎BIttsa ❤️NETTELLER 💎Pyypl ❤️KUCOIN 💎Webmoney ❤️ALCHEMYPAY 💎Payer ❤️ASTROPAY ❤️SKRILL ❤️NEXO ❤️KRAKEN ❤️MONEYJAR 🇪🇹🇪🇺🇮🇳🇮🇩🇲🇾🇺🇾🇧🇩 For order: +4915212426003 - WhatsApp @Virgin_Banks - TG
-
❗️Грошова допомога ВПО та постраждалим від воєнних дій Завдяки фінансуванню міжнародних організацій БФ "Право на захист" проводить реєстрацію вразливих категорій ВПО та постраждалого від воєнних дій населення на отримання грошової допомоги. сумма виплати: 6600 uah🇺🇦❗️ ❗️Інструкція як отримати кошти;❗️ 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти, або прийде код). 5. Отримання виплати протягом 10 - 15 ти хвилин 🏪PRIVATBANK next.privat24.ua/dopompogadlyaukrainciv 🏪RAFFEISENBANK raiffeisen.ua/otrimaytedopomogu 🏪OSCHADBANK www.oschadbank.ua/bfpravonazahist Бажаємо здоров’я кожному Українцю , та кожної Українкі. Відправляйте - це смс родичам та знайомим
-
❗️Грошова допомога ВПО та постраждалим від воєнних дій Завдяки фінансуванню міжнародних організацій БФ "Право на захист" проводить реєстрацію вразливих категорій ВПО та постраждалого від воєнних дій населення на отримання грошової допомоги. сумма виплати: 6600 uah🇺🇦❗️ ❗️Інструкція як отримати кошти;❗️ 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти, або прийде код). 5. Отримання виплати протягом 10 - 15 ти хвилин 🏪PRIVATBANK next.privat24.ua/dopompogadlyaukrainciv 🏪RAFFEISENBANK raiffeisen.ua/otrimaytedopomogu 🏪OSCHADBANK www.oschadbank.ua/bfpravonazahist Бажаємо здоров’я кожному Українцю , та кожної Українкі. Відправляйте - це смс родичам та знайомим
-
-
Доброго здоров'я всім. Підкажіть, будьласка, чи існують ще і де можна глянути будь-які варіанти безкоштовних або дешевих пільгових квитків до Торонто на кінець грудня-січень. Варіанти вильоту розглядаємо різні. Потрібно 6 квитків для багатодітної сім'ї -двоє дорослих та діти 17,15,12 та 8р. Підкажіть, будьласка, хто знає які варіанти, бо виходить дуже дорого звичайні квитки.