Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Канаді_Canada

Українці в Канаді_Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.7k Posts 3.0k Posters 41.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    EdwaMM
    wrote on last edited by
    Найкрасивіші жінки світу не можуть мати романтичні стосунки з індіанцями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    EdwaMM
    wrote on last edited by
    У метро Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t1155148668T Offline
    t1155148668T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Индусы и индейцы это как бы не одно и то же.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    EdwaMM
    wrote on last edited by
    A gentilic for India, not indigenous
    1 Reply Last reply
    0
  • t780802308T Offline
    t780802308T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    Вітаю вас! Я Аліна - логопед з 7-річним стажем, з яких 2 роки - у якості білінгвального логопеда. Моя місія - допомогти кожному клієнту досягти ідеального мовленнєвого розвитку. Роблю це онлайн, тож зручно для українців усього світу. Що я пропоную: 🔹 Діагностику та корекцію звуковимови для дітей, підлітків та дорослих. 🔹 Роботу над складовою структурою слова та лексико-граматичною будовою мовлення. 🔹 Підтримку при запуску мовлення. 🔹 Навчання української мови з нуля. 🔹 Корекцію особливостей письма та читання. І все це з індивідуальним підходом до кожного клієнта, з урахуванням усіх педагогічних принципів та методології, і водночас цікаво та не нудно! Ваш вік не має значення - працюю з клієнтами від 4-х років до 100. Я готова запропонувати діагностику особливостей мовленнєвого розвитку за 50 % від вартості заняття, щоб ви могли оцінити мою кваліфікацію, та зрозуміти, чи підходжу я вам як людина. Звертайтеся до мене і разом ми покращимо мовлення та розвиток мовленнєвих навичок ваш або вашої дитини. Не гайте часу - почнімо працювати над вашим мовленням вже сьогодні! Для додаткової інформації та запису на діагностику зв'яжіться зі мною за телефоном: +380663276738 (Viber, WhatsApp, Telegram). До зустрічі, я буду щиро рада допомогти вам та вашій дитині!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6524054140T Offline
    t6524054140T Offline
    Іван Біднар
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Шукаю людей в Канаді або тих хто вже звідти полетів. Є можливість отримати фінансову допомогу від уряду Канади. Пишіть мені
    1 Reply Last reply
    0
  • t6697280748T Offline
    t6697280748T Offline
    Kendo
    wrote on last edited by
    I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: ⭐️ BYBIT ⭐️ OKX ⭐️ BINANCE ⭐️ BINANCENT ⭐️ MOONPAY ⭐️ TRANSAK ⭐️ GITHUB OLD ⭐️ STRIPE ⭐️ MUNZEN ⭐️ WORLD REMIT ⭐️ REVOLUT ⭐️ PAYTEND ⭐️ PAYSEND ⭐️ PAXFUL LV3 ⭐️ WISE ⭐️ KUCOIN ⭐️ FASTEX ⭐️ N26 ⭐️ RUSTCLAS ⭐️ BITREX ⭐️ BITMART ⭐️ EBAY+PAYONER ⭐️ BITPANDA ⭐️ BITFAFA ⭐️ BUNQ ⭐️ BIGPAY ⭐️ KRAKEN ⭐️ NETTELER ⭐️ SKRIL ⭐️ PAXUM BANK ⭐️ Paypal For order: +4915212426003 - WhatsApp @Virgin_Banks - TG
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Приветствую! Предоставляю вариант работы удаленного формата и возможность иметь хороший доход. Сложного ничего нет! 👍 Что мы предлагаем: • 🤝 Поддержка на начальных этапах • 📚 Приятный бонус-бесплатное развитие Что вам потребуется: • ⏰ 1-2 часа в день 🟢 • 📱 Мобильный телефон 🟢 💴Нe стесняйcя и пиши за пoдрoбнocтями в ЛС📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t846074599T Offline
    t846074599T Offline
    Anastasiia💘
    wrote on last edited by
    Дівчатка🧚🏻 ТЕРМІНОВО шукаю моделей на нарощення війок за мега низькою ціною для відпрацювання швидкості, обіцяю зробити ваш погляд більш виразнішим та привабливішим 📍Port Credit
    1 Reply Last reply
    0
  • t205741414T Offline
    t205741414T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Доброго дня в когось було подібне , мені треба заповнити файл про службу в поліції , армію і більш детально розписати своє життя ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Вітаю👋  В мене є пропозиція для вас! Підробіток, який не буде займати багато вашого часу.  Cтабільний дохід гарантую. -Онлайн -Жодних специфічних знань не потребує.  -В день зовсім трохи часу потрібно проводити за роботою.    -І найголовніше, ми не просимо жодних застав, чи паролей. -Постійне супроводження нашими спеціалістами. Пишіть в будь-який час, відповім на всі питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    /report
    1 Reply Last reply
    0
  • t6060836537T Offline
    t6060836537T Offline
    Joker
    wrote on last edited by
    🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +34631692459
    1 Reply Last reply
    0
  • t361453254T Offline
    t361453254T Offline
    HNDZ
    wrote on last edited by
    Було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна власноруч здати паспорти на вклейку в Лондоні, ЮК і чи потрібно для цього букати апоінтмент чи достатньо просто прийти з листом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! Це зазвичай зазначено на сайті візового центру: чи можна власноруч, чи тільки кур'єром. Якщо немає, де букати (є тільки на біометрію), то можна просто прийти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    В Калгарі від 2300-2600
    1 Reply Last reply
    0
  • t5742797887T Offline
    t5742797887T Offline
    Я в порядке
    wrote on last edited by
    Та в Торонто то піз..ц повний
    1 Reply Last reply
    0
  • t1155148668T Offline
    t1155148668T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Та это еще не ппц , вот через три года будет ппц когда еще 1.5 миллионов иммигрантов приедет и основная масса с них осядет в Ванкувере и Торонто :)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags