Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю! Не потрібна. Але ви зажди можете перевірити маршрут та документи тут: www.traveldoc.aero/
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Вже завтра в 18.00, черговий безкоштовний вебінар по житлу в Ванкувері, онлайн по zoom. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Підскажіть,як відправити невелику посилку з Чехії в Канаду?
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Доброго здоров'я та миру всім! В мене запитання стосується громадської організації, що знаходиться в Канаді www.4ukraine.ca/ . ЗАпитання стосується того, чи є тут хтось, хто реально користувався їхніми послугами, адже вони погоджують нам купівлю квитків з Лісабона до Торонто компанією AirTransat. Але ті квитки не є повністю безкоштовні, вони просять після отримання квитків оплатити їм по 200 канадських доларів за людину. І я трохи переживаю в тому плані, що нас 6 чол. і сума відповідно буде немала 1200 дол. ЧИ має хтось з Вас досвід співпраці із цією організацією, чи користувався їхніми квитками, чи все реально, чи нема шахрайства? Вони кажуть, що оплату я маю здійснити після того, як вони вишлють квитки мені на руки. Але чи не можуть вони скасувати ті квитки після моєї оплати?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Доброго дня , підкажіть хто подавався на Child Benefit чи надійшли вам кошти? І чи можливо перевірити в себе якось в аккаунті чи правильно подались на Child Benefit і чи взагалі пройшла ця заявка ?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: 🔸 Bankera 🔸 iCard 🔸 Paysera 🔸 SpectroCoin 🔸 Nagapay 🔸 Wise 🔸 Blackcatcard 🔸 Paymiq 🔸 Revolut Personal / Business 🔸 Wirex 🔸 Wittix 🔸 Wise 🔸 Dzing 🔸 N26 🔸 W1tty 🔸 Genome 🔸 Moonpay 🔸 Bunq 🔸 Paysend 🔸 Skrill 🔸 Bet365 🔸 Amazon Seller Contact:⬇️ WA: +44 7801153201 Telegram: @Drugs_Dog
-
🇺🇸ДОСТАВИМ В ЛЮБОЙ ШТАТ🇺🇸 💫🔠🔠🔠🔠🔠 🔤🔤🔤🔤🔤 💫 🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤 💫🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 💫🔠🔠🔠🔠 💫🔤🔤🔤🔤🔤 ⚡🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤⚡
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, отримавши SIN, чи стає людина автоматично податковим резидентом Канади? В мене така ситуація: приїхала в Канаду 2 січня, з великої Британії, отримала фінансову допомогу, шукаю зараз роботу тут, але мені запропонували хорошу роботу в Ліверпулі і я думаю повернутися. Чи маю я тепер якось повернути фін допомогу Канаді ? Як відмовитися від захисту тут ? Або чи маю я сдавати податкові декларації в Канаді до кінця дії сіну і вказувати там свою британську роботу і дохід ? Дякую