Українці в Канаді_Canada
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Чарівна презентація, дуже дякую 🤍
-
А що робити з податковим резедентством ? Чи за місяць і без доходу, я ще не встигла ним стати ? Просто раптом захочу повернутися коли небудь до Канади , не хотілося б мати погані хвости
-
Отже, якщо я маю банківський аккаунт я вже податковий резидент?
-
В презентаціє є первинні та вторинні житлові звʼязки чи виконання будь якого з цих пунктів веде до статусу податкового резидента ?
-
Дякую
-
Доброго дня.Планую летіти в Торонто,пересадка в Лондоні в аеропорту,англійської візи нема, чи можна так летіти?
-
Вітаю! В Лондоні потрібна транзитна віза. А ви завжди можете перевірити маршрут та необхідні документи тут: www.traveldoc.aero/
-
Розвиток подій також залежить від аеропорту прибуття: якщо ви прилітаєте до Міжнародного аеропорту Манчестера, Хітроу або Гатвік – життя прекрасне і про візу вам не потрібно турбуватися. Планування цих аеропортів дозволяє переїхати з одного терміналу в інший, не залишаючи транзитної зони. Такий тип транзиту називається Airside. Але й тут слід дотримуватись деяких правил: прибувати та відбувати літаком, не залишати транзитну зону аеропорту, авіаквитки в місце призначення повинні бути з вильотом того ж дня з того ж аеропорту, пасажир повинен мати відповідні документи, що дозволяють в'їзд до країни призначення (віза). Лоукости Ryanair і Wizz Air не літають в аеропорти Лондон Хітроу або Гатвік, тому обираючи одну із цих авіакомпаній, неможливо скористатися Airside транзитом.
-
подав через місяць часу декларацію, через два отрима виплати від уряду кліматичні і повернення под на прод( 2 чеки).
-
Британські авіалінії
-
Дуже дякую за розгорнуту відповідь.Пересадка в аеропорту Гітроу,очікування 8 годин або 18 (є різні цінові пропозиції),виліт також з Гітроу.Тобто візи в Канаду достатньо,так?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Пограничники подтвердили, что начали требовать у мужчин, которым разрешено выезжать из Украины, в частности у многодетных отцов, выписку из протокола ТЦК об отсрочке или запись об отсрочке в военно-учетных документах. Это связано со случаями обнаружения поддельных документов, сказал "Суспильному" спикер ГПСУ Андрей Демченко. Он сказал, что к таким военнообязанным относятся и мужчины, на иждивении которых находятся трое и более детей в возрасте до 18 лет. "Военнообязанным предоставляется отсрочка от призыва на военную службу во время мобилизации. Учитывая, что мы неоднократно обнаруживали подделки документов, связанных с многодетством, наши инспекторы могут проверять это условие выезда мужчин, в том числе и по документам из территориальных центров комплектования. Это могут быть выписки из протокола ТЦК о принятом решении по отсрочке или записи об отсрочке в военно-учетных документах", - заявил Демченко. 7 Напомним, со вчерашнего дня поступает информация о резком усложнении выезда за границу мужчинам, имеющим право пересекать кордон.
-
Привет всем) Скидываю 7$ за ревью для моего бизнеса на Гугл картах…. Все что надо сделать, скопировать и вставить ревью. Занимает реально 2 минуты!!! Чем больше ревью, тем больше можно заработать. Пишите если интересно
-
Добрий вечір!Допоможемо виготовити повторні документи в Україні( свідоцтва про народження, шлюб, смерть, зміну імені, свідоцтва про розірвання шлюбу, витяги з Державного реєстру) та Апостиль документів, довідки про несудимість.
-
Це я в такій групі є
-
-
Майте на увазі , без британської візи вас можуть просто не пустити в літак !!! Таке вже ставало не раз і не має значення куда ви збираєтесь виходити чи ні …