Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t604896841T Offline
    t604896841T Offline
    S&S
    wrote on last edited by
    Раскройте тему, мне вновь прибывшему пока не понятно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Ogreb
    wrote on last edited by
    «По строительству» и « на территории Строительной Ассоциации»- разные понятия
    1 Reply Last reply
    0
  • t604896841T Offline
    t604896841T Offline
    S&S
    wrote on last edited by
    Ну если по строительству, тогда понятно. Думал вы в другой отрасли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Если все будет в порядке и будет интерес, будем и дальше делать семинары и в УКЦ, и в Ленгфорде на территории Строительной Ассоциации. Приходите, опытом поделюсь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AB
    wrote on last edited by
    100% вірно. Що до Інтервью-майже усі наші українці зареєстровані в WorkBC-вони можуть позвонити туди і попросити призначити практику інтервью. І фахівець потренує вас під вакансію на яку ідуть на співбесіду . Це для кожного доступно і нелімітовано. Але хоча б за 3 дні їх попередити бо всі зайняті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t604896841T Offline
    t604896841T Offline
    S&S
    wrote on last edited by
    Так поделитесь опытом)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Лида, это очень частный случай. Если у людей творческая профессия плюс они ищут работу в небольших частных компаниях семейного типа, то личный контакт ничто не заменит. О работе в крупной корпорации, о работе с жесткими требованиями к hard skills, о правительственных контрактах нечего и думать без толкового резюме. Нет, нанимающий менеджер, чьё время расписано на месяц вперёд, не будет встречаться с десятками кандидатов, случайно забредающими в офис. Так что все зависит.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Чесно вам скажу мені резюме не дуже допомогло в пошуку роботи, найкращий був результат коли сама особисто прийшла і запитала чи вони зацікавленні, і лиш тоді показала резюме, яке в принципі було уже чисто формальним. Більше було цікаво побачити навики в роботі. А на резюме так ніхто і не відгукнувся які я надсилала
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284931762T Offline
    t1284931762T Offline
    Ольга .
    wrote on last edited by
    На Cook St. попалось
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Декілька порад про вакансії і ваше CV/резюме. 1. Кожне CV яке ви подаєте повинно бути підігнане під конкретну вакансію. Читайте вакансію і перефразовуйте майже те саме що там є і пишіть у ваше CV. Це робиться щоб людина з HR яка дуже часто працює по шаблону відразу зрозуміла що ваше CV дуже схоже на те що вони шукають. Ваша ціль зацікавити HR або хто там наймає і перейти до наступної фази - співбесіда. 2. Робіть ваш research. Гугліть інщі вакансії такого типу. Дивіться про що ця галузь. Дізнавайтеся які типові завдання треба буде виконувати. Читайте новини про цю компанію/галузь. Сходіть на їх соціальні мережі і т.д. Підготуйтеся і продумайте паралелі які ви можете провести між вашим минулим досвідом і тим де ви плануєте працювати. 3. Продумайте набір ваших навичок і подумайте де їх можна пристосувати. Ось приклад - навички такі як робота зі звітністю, даними, аналітичний склад, excel, і т.д. можуть бути корисними в низці різних сфер. 4. Друзі і знайомі які займають управлінські ролі на різних підприємствах мають загальну думку що якщо людина має базові здібності такі як сильна робоча етика, тяга до нових знань, бажання працювати ну в звичайно якісь базові потрібні навички для тієї сфери, то всьому іншому можна навчити. 5. Звертайтеся до hiring management напряму і кажіть що ви з України і хоч канадського досвіду роботи немає, зате є ось це і це і ось як це можна застосувати. Не бійтеся відмов. Просто пробуйте ще і ще. Пошук першої роботи це багато зусиль. 6. Попросіть людей про практику співбесіди. В інтернеті є скрізь «100 найпоширеніших запитань на інтерв’ю». Попросіть вашого англомовного сусіда сісти з вами і погратися в «інтерв’ю». Попросіть 10 різних людей якщо є така можливість . Запитайте в фейсбук групах району де ви живете і вам 100% допоможуть с цим. 7. Спитайте місцевих знайомих чи не наймає їх організація. Якщо наймає, то попросіть їх поговорити з HR або hiring manager, роз’яснити ситуацію і попросити про інтерв’ю. Багато компаній дуже позитивно відносяться до українців зараз і персональне прохання за вас від когось хто вже там працює може дуже допомогти отримати співбесіду. 8. З ким би ви не знайомилися, обов’язково кажіть що шукаєте роботу і питайте чи не знають вони які компанії наймають. Бажаю успіхів! P.S. Члену моєї родини передзвонили на цьому тижні і сказали що беруть. Інтерв’ю було отримане тому що я персонально розказала про кандидатуру декільком людям які наймали і вони пообіцяли інтерв’ю. Ну а далі вже самі показали себе з найкращого боку на співбесіді. Зробили 7 або 8 підготовчих практик інтерв’ю з різними людьми, то коли справа дійшла до реального, то вже були навички проходження канадського інтерв’ю. #життявканаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t5157006393T Offline
    t5157006393T Offline
    Lana Hyde
    wrote on last edited by
    Я зараз will post поради що до резюме, я в одній групі їх побачила та мені сподобалося.
    1 Reply Last reply
    0
  • t901326084T Offline
    t901326084T Offline
    Lidiia Sirghi
    wrote on last edited by
    Ввечері також надішлю фото і відгук
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Планирую сегодня или завтра посетить
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Давайте) Хочу гарний лист зробити)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Ми можемо тобі теж додати подяк в копилку якщо треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    Я відвідувала( не безкоштовно) маю теж річний абонемент)) фото - океан .
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Друзі, хто відвідував Buchart Garden , буду вдячна за ваші фото для листа вдячності менджменту саду, які надили безкоштовні квитки. Якщо хочете, можете написати кілька слів від себе зі своїми враженнями, я додам до листа. Все надсилайте будь ласка мені в приват. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t145710216T Offline
    t145710216T Offline
    Iryna Barletta
    wrote on last edited by
    Мови потрібно вказувати, оскільки моїй доньці одразу запропонували роботу в поліції , оскільки вона вільно володіє 5 мовами. Звісно вона відмовилась, бо ж вона не збирається перекладати що говорять " різні сумашедші" )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t848743663T Offline
    t848743663T Offline
    Mariia Dziuba
    wrote on last edited by
    Саме так) Я ще здивувалась коли мені помічниця порадила написати щось накшталт " комуніцирую на побутовому рівні "( англійська)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5201020915T Offline
    t5201020915T Offline
    Miss Beagley
    wrote on last edited by
    Вы подавайтесь, приступите к работе - вот там ваша мова і стане другою солов’їною. Для многих профессий важен не идеальный язык, а совсем другие знания.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags