Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я подавався и отримали тільки один раз. Щомісяця потрібно подавати звіт про інкам, коли його не було - дали допомогу, з'явився парт тайм, сорі, гуляй лісом.
-
Доброго вечора всім. Маю дцже важливе питання. Є тут люди , хто подавався нс провінційну допомогу та вже ввдправляв репорт про своі витрати? Чи можно зробити це в електроному вигляді ? Бо ми бачимо тільки можливість завезти заповнена форму остбисто або ж зателефонувати,
-
Вдома я можу скинути скріншоти, але зара я на роботі
-
Виходить що так. Стосовно документів про освіту я отримав корисну інформацію, тому дякую.
-
Розумію, але вона вказана в розділі корисної інформації для CUAET, тому мене це і здивувало.
-
Так, саме цей.
-
Я про освіту.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка а в БК є якісь програми по переатестації для прибулих по програмі CUAET? Я дивився сайт посилання на який знайшов на офіційному сайті Канади, але ця програма по переатестації тільки для людей з ПР ( що не зовсім логічно). Дякую за відповідь.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, MSP поштою кому через який час надіслали ?
-
Є можливість поселення на 2 тижні для тих українців, хто прибуває до аеропорту у Ванкувері: cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/ Важливий нюанс: поселення за наявності місць (тобто можуть надати безкоштовне житло на цей період, а можливо й ні, якщо усі місця зайняті)
-
В Ванкувері в аеропорту є волонтери , мого знайомого заселили на місяць в готель. Спробуйте там звернутись.