Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
На здоровье, буду очень рада, если кому-то это пригодится ❤️ обращайтесь 🤗
-
Добрый день. Меня зовут Мила, у меня на 1е марта самолет в Ванкувер. Планирую дальше в Викторию. Может есть, кто желает снять совместно жилье. Или знает возможности с поселением. Я без вредных привычек, но у меня есть кот. Рассмотрю любые варианты. Буду благодарна за помощь
-
Якщо ви ходите на курси а Camosun Collage вам там можуть встановити безкоштовний ворд як для студента
-
Сьогодні одна жіночка з Африки мене здивувала. Каже війна в Україні, бо Америка хоче багатства Росії забрати. Я питаю: «А Росія ? Не винна?😳🤯» Вона: « Росія молодець, захищає свої землі» Боже, я не думала що вата й там буде. Яка сила пропаганди☝️Не дарма Лавров до Африки їздив, тепер крутять там своє кіно. Жесть 🤦
-
Або можна використовувати Google Docs/Sheets замість Word/Excel. Онлайн, усі документи в хмарі
-
Наші дівчата після першого семестру зробили Study Permit і зараз мають обидва і Work Permit і Study Permit
-
Доброго дня Є тут наші українські косметологи, яких можете порекомендувати? Дякую
-
Сертифікат курсів англійської від Comasun college не будк прийматися в будь якому іншому коледжі чи університеті для вступу на їх програми. З цим сертивікатом можна буде подаватися на навчання лише в Comasun college
-
Comasun college in Victoria. Напишить Николаю на электронку та що треба + свій телефон. Він передзвонить і все росповість. Вас спочатку протестують, потім запропонують навчання, по программі для українців у них поки що безкаштовне навчання (крім 360$ за адмін. Вони дають сертифікати . Сбори та страховку) ось його електрона: [email protected]
-
Підскажіть, будь ласка, рік рахувати календарний чи від дати оформлення МСП?
-
youtu.be/aw6H4Yxp7o0 подивіться відео і перевірте чи Ваша професія підпадає під ліцензування