Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня усім. Маю інформацію для батьків. У Вікторії є хор для діточок від 6 до 17 років, де вчитель наша українка. Вони мають субсидію для українців 50%. Заняття проходять кожного вівторка з 4 до 5 у приміщенні церкви на Ford str. Заняття англійською і пісні також, але якщо вашим діткам потрібна буде допомога, вчитель завжди допоможе з перекладом. Моя донька з нетерпінням чекає кожного вівторка, дуже приємні дітки і атмосфера на уроці vivavoices.ca/
-
Хто в Camosun вчиться, кому потрібна книга для 6 рівня з он-лайн доступом до електронною? Замовила дві, а я лише одна😂
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка знайти стоматолога у Ленгфорді чи в Вікторії. Бажано украіномовного або ні, де просто можна записатися і попасти на прийом. Напишіть будь ласка, хто знає якусь інформацію, в особисті. Дякую🙏
-
Можу зробити
-
В нас є в цій групі хтось з Нанаймо або хто готовий з‘їздити в Нанаймо, хто давно мріяв про собаку і зміг би взяти на перетримку на кілька днів (або довше якщо захочете) песика (23кг)? Я волонтерила в цій організації і брала в них собаку, тому знаю що це не скам і все що описано в пості правда. Ще є можливість цю собачку всиновити, якщо вам сподобається :) Подробиці в пості: m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0B5UZVE8RDox6E2ZUR8VDeowdwP1kziPN86v4XpqAicS9midiAVrky27vAieHBmJAl&id=100066403548060&mibextid=qC1gEa
-
В Калгари я готова поехать только летом на Stampede - лошади прекрасны 🥰
-
Очень хотелось бы увидеть - подожду, говорят, тут тоже бывают…
-
😃 дякую за теплі слова, бо я вже трошки розпереживався
-
Молодий хлопец, сам, з доброю англійською, позитивний та оптимист, не чурается роботи - та все в нього вийде! Дмитро Welcome.
-
Хорошо, что вы хоть чего-то боитесь🤣 готовьтесь заранее, приключения лучше проживать с комфортом
-
Ой, нєєє, холодів боюсь 😳
-
Слушайте, а может, вам сразу в Юкон - там -40, выживать ещё интереснее 😆 и рыбы больше…