Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну бомжі-ж якось виживають 🤷 значить і я виживу. Може куплю вудку і буду рибу в океані ловити
-
Ааа, я тій Галині вчора писав 😒 вже немає
-
На рахунок роботи не пдкажу. Бо в нас тата шукае насамперед) Але з того що зрозуміла - будівництво то в першу чергу. Та Ваша англійська то потужна підтримка
-
У Галини є телеграм або вайбер? Бо так позвонити не можу
-
Дивится на Маркетплейс. Тут це дуже популярний ресурс. Ми всі варіанти знаходили саме там
-
А як там з роботою? Складно знайти? Можу робити все, але не все вмію. І ще в мене хороша англійська, можливо це впливає...
-
Є така форма оренди , на два-три місяці , короткострокова
-
Дякую, тепер поняв 😄 бо я тій канадкі пів години намагався розжувати, що хочу на 2-3 місяці 😂
-
В нашому випадку ми показали банківський рахунок , дали оплату за місяць та півмісячноі оплати як депозит. Договір на рік.
-
Бувае по різному. Ми шукали дім/квартиру на постійно. То хтось хотів одразу за пару міс оплату , хтось ні. Одна родина навить готова була зробити договір помісячно , та не просила з нас нічого , крім місячной оплати. Зазвичай господар хоче бачити у вас 1 Договір про працевлаштування 2 Присутність грошей на рахунку 3 Або щось , що підтвердить Вашу порядність та спроможність платити гроші. Але. Я вважаю що все таки є варіанти , коли всього того не потребують , бо наприклад кімната в не дуже зручному місті , але в не дуже престижному районі , але господар просто ось так Вам довіряе)
-
Я на днях з Канадкою розмовляв. Вона хотіла одразу на рік здавати в оренду. Я їй пояснюю, нашо мені на рік, якщо я перший раз і не знаю чи буде робота, чи приживусь. А вона в ніяку. Рік і все. Тому теж не розумію яка в них система? Тобто я мушу мати гроші щоб заплатити за кімнату одразу на 2-3 місяці наперед?
-
Знимить на два тижні. Якщо можете. Бо треба буди зробити одразу кілька справ , та треба час на пошукі житла