Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Мені потрібно зробити , а не продовжити. У дитини є свідоцтво про народження, а для отримання атестату треба айді .
-
Дайте, пожалуйста, Ваш номер телефона, буду в Ваших краях, наберу Вас
-
Вітаю! Інформація для тих, хто цікавиться роботою у будівельній галузі та не знає з чого почати та чи варто це робити взагалі. 28 листопада відбудеться перший безкоштовний вебінар із серії заходів про кар’єру у будівельній галузі Британської Колумбії. Наприкінці кожного вебінару ви матимете можливість поставити запитання та отримати роз'яснення щодо вашої конкретної ситуації з працевлаштування. Деталі: Вебінар №1: Працевлаштування у будівельній галузі Британської Колумбії – Керівництво для українських новоприбулих 28 листопада, понеділок, 17:00–18:30 (за ванкуверським часом) На цьому вебінарі ви дізнаєтесь про: 1. Будівельна галузь Британської Колумбії: затребувані професії, види зайнятості, розміри оплати. 2. Вимоги до працевлаштування та як почати працювати в галузі: регламентовані та нерегламентовані професії, визнання міжнародного досвіду та освіти. 3. Роботодавці у будівельній сфері та їх очікування. Вебінар буде проводитись у Zoom англійською мовою; однак доповідачі зможуть перекладати та відповідати на запитання як українською, так і російською мовами, щоб залучити всіх учасників. Вебінар відкритий для інших новачків та біженців, які зацікавлені у кар'єрі у будівельній галузі. Обов’язковою умовою участі у вебінарі є реєстрація. Зареєструватися заздалегідь на цю зустріч можна за посиланням: bit.ly/3GCDLMm Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, напишіть їх на електронну пошту: [email protected] Посилання на івент: fb.me/e/3P1a0jiMM?mibextid=RQdjqZ
-
Здравствуйте) Дайте, пожалуйста, номер телефона Вашей мамы или Ваш ( столько одежды для ремонта). Заранее спасибо 🙏
-
На сколько я знаю в Укранине сейчас не надо ничего продлевать. Если строк действия паспорта закончился он действительный пока в Украине не закончится военное положение. Ни одна служба в Украине сейчас не переделывает документы строк действия которых истек.
-
Ок. Тоді буду чолобитну їм писати))) І от якраз мали іти в Україні робити айді в п'ятницю, 25 лютого ...
-
Але на електронні листи відповідають швидко. Я позавчора писала, була приємно здивована. За пів дня відповіли на 2 запити.
-
Дозвонитися реально важко
-
Дякую.
-
Я сьогодні їм цілий день звоню- ігнорщики дня !
-
Так. Саме мені потрібен паспорт внутрішній. По ньому ( по його скану видаватимуть атестат) донька закінчує 11 клас онлайн.
-
Хтось робив дитині український паспорт тут ( потрібно для отримання атестату) ?
-
🇨🇦Канада випустила державні облігації, кошти від продажу яких передадуть Україні, – оголосили у міністерстві фінансів Канади. «Щоб дати канадцям можливість підтримати хоробрий народ України, уряд Канади сьогодні випускає облігації «Суверенітет України» обсягом 500 млн доларів», - йдеться в повідомленні.
-
vielen dank
-
Данке шон )