Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А я понял, спасибо. это значит не связанно. А то я думал страховку без мед комиссии нельзя. Но сначала нужно получить карточку в ICBC? А где медкомиссию бесплатно делают не знаете ?
-
страхування - ви маєте на увазі MSP? якщо так, можете подаваться он-лайн навіть якщо ще не пройшли медогляд www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/ahdc
-
Скажите пожалуйста я правильно понимаю очередность действий для получения страховки? 1. Открыть карточку BC Services card 2. Пройти медкомиссию 3. Подать онлайн заявку на страховку И еще, для прохождения медкомисси что нужно, куда идти, что делать, может кто подсказать конкретно по Виктории? Буду благодарен
-
Доброго ранку . Чи є серед нас люди, котрі зможуть встановити додаткову оперативну пам'ять лептоп? Ніби читаю, і так нічого особливого, але я ніколи таке не робила раніше. Може хтоь є , хто вже таке робив чи може зробити?
-
Вартість від 750 до 2000+ дол Є ліцензійні, є неліцензійні, родинного типу і центри. Умови залежать від садочка. З харчуванням дорожче, без - дешевше, але варто брати свою їжу. Ціна ще може залежати від кількості днів відвідування. Термін очікування знов-таки залежить від конкретного центру. Десь 2-3 міс, десь 9-12 міс. Знайдіть в Інтернеті CCRR. Це центри, які підкажуть, де є вільні місця у садочках поблизу Вас.
-
Добрий день! Можливо хтось з власного досвіду може зорієнтувати по ситуації з дитячими садочками у Вікторії? Яка вартість відвідування? Процес реєстрації дитини в садочок? Термін очікування в черзі? Щиро дякую🙏
-
Можете ще подивитися в Гіфтшопі в УКЦ - може там щось є
-
Вишиванки будуть на наступному маркеті 18 грудня
-
Доброго дня Підскажіть будь-ласка, вишиванки є тут чи де можна купити? Дякую)
-
Здравствуйте...Мы с мужем недавно приехали в Викторию ..пенсионеры ...муж заслуженный учитель Украины ..историк с 45 летним стажем. Я художник пейзажист....Ищем работу...Прочла объявление о том что на каникулах некуда девать детей ..Готовы обсудить вопрос об организации частной школы продлённого дня...с родителями и руководством центра...
-
То є сайт. Для запису. Якщо не пройти , то нагадають... типу ю маст